Ενημέρωση ζητά η ΠΟΚΚ για την κατάσχεση κρέατος από τον ΕΦΕΤ

03 July 2015

Ενημέρωση ζητά η ΠΟΚΚ για την κατάσχεση κρέατος από τον ΕΦΕΤ

Με επιστολή της προς τον ΕΛΓΟ Δήμητρα και το ΣΔΟΕ η Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρεοπωλών ζητά περισσότερα στοιχεία για το θέμα της κατάσχεσης ποσότητας πολωνικού βόειου κρέατος χωρίς ενδείξεις:

Κατόπιν της κατάσχεσης Πολωνικού βόειου κρέατος, βάρους 9.934 kg, που έγινε από τον ΕΦΕΤ και τη Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, το οποίο ήταν συσκευασμένο σε αναερόβια και λευκά χαρτοκιβώτια, με πλήρη έλλειψη ενδείξεων, τόσο στην πρώτη, όσο και στη δεύτερη συσκευασία και προορίζονταν για την επιχείρηση «FOTIS KATSAKIS & S.I.A. A.E. –AVATO” ζητάμε από τις υπηρεσίες σας τον ενδελεχή έλεγχο της συγκεκριμένης εταιρείας καθώς και των καταστημάτων τα οποία η ίδια προμηθεύει, ώστε να διαπιστωθεί αν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει τέτοιο κρούσμα, η συμβαίνει κατ’ εξακολούθηση.

Πιστεύουμε πως είναι ευθύνη όλων μας, η ανακοίνωση στο ευρύ κοινό τέτοιων κρουσμάτων, τα οποία εκτός από το πρόβλημα που μπορεί να δημιουργήσουν στην υγεία του καταναλωτή, κάνουν τεράστιο κακό στην ήδη συρρικνωμένη οικονομία του Ελληνικού κράτους.

Τονίζουμε επίσης, πως η βοήθεια της ΠΟΚΚ προς τις υπηρεσίες σας θα είναι πάντα διαθέσιμη, όταν και όποτε μας ζητηθεί, ώστε να παταχθούν τέτοιες πρακτικές.

03 July 2015
Banner
Banner