Ενημέρωση και διάλογος για τις ταμειακές, ενθουσιασμός για τον διαγωνισμό, στο Σωματείο της Θεσσαλονίκης

30 November 2017

Ενημέρωση και διάλογος για τις ταμειακές, ενθουσιασμός για τον διαγωνισμό, στο Σωματείο της Θεσσαλονίκης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες 29 Νοεμβρίου 2017 η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης στο Περίπτερο 8 της ΔΕΘ. Στη διάρκεια της Συνέλευσης συζητήθηκε βεβαίως το θέμα της αναγραφής της προέλευσης κρέατος στις ταμειακές μηχανές των κρεοπωλείων, αλλά και η μεγάλη καμπάνια που θα υλοποιήσει το Σωματείο καθ’ όλη την εορταστική περίοδο.

Για τη χθεσινή συνέλευση το Σωματείο της Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση (την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Σάββας Κεσίδης και ο Γεν. Γραμματέας Νίκος Μπαλαμπανίδης) με την οποία ενημερώνει ότι:

«Παρά το ακανθώδες ζήτημα της ημερήσιας διάταξης και δεν ήταν άλλο από την αναγραφή της προέλευσης στις ταμειακές μηχανές με βάση το νέο νομοσχέδιο, η συνέλευση κύλησε σε ήπιους τόνους. Η Διοίκηση πληροφόρησε για τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για το εν λόγω θέμα και επακολούθησε ένας εποικοδομητικός διάλογος που περιείχε και προτάσεις από τους παρευρισκόμενους για τις επόμενες κινήσεις του Σωματείου.

Τέλος, η Διοίκηση ενημέρωσε τα μέλη για την μεγάλη εορταστική καμπάνια που θα διεξαχθεί την περίοδο των Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Φώτων και στην οποία μπορούν να λάβουν μέρος όλα τα κρεοπωλεία-μέλη του Σωματείου. Οι Συνάδελφοι αγκάλιασαν αμέσως με ενθουσιασμό τον διαγωνισμό και προμηθεύτηκαν λαχνούς και αφίσες για να πάρουν μέρος τα καταστήματά τους στην κλήρωση».

30 November 2017
Banner
Banner