Ενημέρωση – εκπαίδευση Ελλήνων εξαγωγέων για την ιαπωνική αγορά

27 September 2018

Ενημέρωση – εκπαίδευση Ελλήνων εξαγωγέων για την ιαπωνική αγορά

Σεμινάριο ενημέρωσης και εκπαίδευσης Ελλήνων εξαγωγέων για την αγορά της Ιαπωνίας διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece). Το σεμινάριο πραγματοποιείται την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018, ώρες 09:00-15:00, στο ξενοδοχείο Electra Metropolis στην Αθήνα, στο πλαίσιο της επίσημης Εθνικής Συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών FOODEX JAPAN 2019, η οποία πραγματοποιείται ετησίως στo Τόκιο.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να ενημερωθούν οι εξαγωγείς για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ιαπωνικού λιανεμπορίου, τις ευκαιρίες δραστηριοποίησής τους στην ιαπωνική αγορά και τους τρόπους προσέλκυσης του ιαπωνικού καταναλωτικού κοινού. Θα αναλυθούν θέματα που απασχολούν τις εταιρείες, όπως η τιμολόγηση, η γκάμα των προϊόντων, καθώς και οι προϊοντικές προοπτικές και τάσεις στην αγορά της Ιαπωνίας. Επιπροσθέτως, θα γίνει μία σύντομη παρουσίαση της Διεθνούς Έκθεσης FOODEX JAPAN, με στόχο την όσο το δυνατόν αρτιότερη προετοιμασία των Ελλήνων εκθετών.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε ελληνική παραγωγική και μεταποιητική επιχείρηση του κλάδου τροφίμων και ποτών και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Οργανισμό Enterprise Greece (κα Κεχρή, τηλ: 210.3355725 και s.kechri@enterprisegreece.gov.gr).

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

27 September 2018
Banner