Εκπαιδευτικά σεμινάρια Bovillage για νέους επαγγελματίες
Related Articles
Όπως κάθε χρόνο, η μάρκα γαλλικού βόειου κρέατος ανώτερης ποιότητας Bovillage συνέχισε και φέτος τα εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους σπουδαστές της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος Αθήνας.
Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται γύρω από 2 βασικούς άξονες που συνδυάζουν θεωρία και πρακτική:
- Πρακτική: με επιδείξεις κοπής και παρασκευασμάτων σε συνεργασία με την εταιρία Provil
- Θεωρία: Παρουσίαση της μάρκας/πρωτοβουλίας Bovillage & προβολή των κύριων «αξιών» της:
- Σύμφωνο ποιότητας
- Παραδοσιακή/Εκτατική εκτροφή
- Φυσική & φυτική διατροφή
- Τεχνογνωσία & έλεγχοι
- Ιχνηλασιμότητα
- Οργανοληπτικά στοιχεία
Τα σεμινάρια στοχεύουν να «κατοχυρώσουν» την ανώτερη ποιότητα Bovillage ως σημείο αναφοράς, δημιουργώντας έμπρακτα μία σειρά μελλοντικών πρεσβευτών για το γαλλικό κρέας. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο αποφοιτούν από τη σχολή 600 μαθητές.
Η Bovillage δίνει το επόμενο ραντεβού με τους νέους σπουδαστές της Σχολής, τον Σεπτέμβριο.