Έφυγε από κοντά μας ο Χρήστος Σκαμάκης

24 October 2018

Έφυγε από κοντά μας ο Χρήστος Σκαμάκης

Έφυγε από τη ζωή χθες Τρίτη 24 Οκτωβρίου ο Χρήστος Σκαμάκης, εξέχον στέλεχος για χρόνια του κλάδου των κρεοπωλών, που είχε διατελέσει πρόεδρος της Ενωσης Κρεοπωλών Αθήνας, πρόεδρος της ΠΟΚΚ και επίτιμος πρόεδρος της Ενωσης Κρεοπωλών Αθήνας-Αττικής. Ο Χρήστος Σκαμάκης όμως υπηρέτησε με ζήλο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση: δήμαρχος της Λυκόβρυσης από το 1995 έως το 2002, και δημοτικός σύμβουλος μέχρι και την τελευταία ημέρα της ζωής του, άφησε πίσω του έργο που όλοι θα θυμούνται.

Ο Χρήστος Σκαμάκης στον χορό της Ενωσης Κρεοπωλών Αθήνας το 2015, όταν του είχε απονεμηθεί τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στον κλάδο

Σε μια λιτή ανακοίνωση η Ένωση Κρεοπωλών Αθηνών-Αττικής «Ταξιάρχες» αναφέρει: «Έφυγε από τη ζωή εχτές ο Χρήστος Σκαμάκης, αγαπητός συνάδελφος και φίλος. Ευχόμαστε στην οικογένειά του καλή δύναμη, καλές κι όμορφες αναμνήσεις από τη ζωή και το έργο του σαν δήμαρχος, συνάδελφος και συνδικαλιστής. Καλό παράδεισο φίλε Χρήστο».

Καλό ταξίδι κι από εμάς, που τον γνωρίσαμε ως πρόεδρο της Ομοσπονδίας των Κρεοπωλών από το 2007, να αγωνιά για τα θέματα του κλάδου, να έχει όμως πάντα την ηρεμία και την καθαρότητα σκέψης που χρειαζόταν σε επιλογές και αποφάσεις.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή στις 15:30 το μεσημέρι στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας στη Λυκόβρυση.

24 October 2018
Banner
Banner