Με το e-Λαχαναγορά το χονδρεμπόριο ανοίγει για online αγορές από τους επαγγελματίες

11 June 2021

Με το e-Λαχαναγορά το χονδρεμπόριο ανοίγει για online αγορές από τους επαγγελματίες

Την νέα εφαρμογή “e-Λαχαναγορά” παρουσίασε σήμερα Παρασκευή 11 Ιουνίου η Διοίκηση του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας. Μια εφαρμογή που προσφέρει τη δυνατότητα αποκλειστικά σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες για online αγορές και "ψηφιακή παραγγελία".

Όπως επεσήμανε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΚΑΑ κ. Απόστολος Αποστολάκος, το “e-Λαχαναγορά” ψηφιοποιεί και απλοποιεί τη διαδικασία της παραγγελίας, που πλέον γίνεται με ένα κλικ από το κινητό. Παράλληλα, προσφέρει στους συνεργαζόμενους με τον ΟΚΑΑ εμπόρους τη δυνατότητα να έχουν σε λειτουργία τα καταστήματά τους 24 ώρες το 24ωρο, συναλλασσόμενοι με τους πελάτες και προμηθευτές τους με ασφάλεια, κερδίζοντας χρόνο και χρήμα.

Το “e-Λαχαναγορά” αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των επενδύσεων ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, που έχει δρομολογήσει και υλοποιεί ο ΟΚΑΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος αναβάθμισης των υφιστάμενων υποδομών του, αλλά και των παρεχόμενων υπηρεσιών του. 

Χαρακτηριστικά παραδείγματα, το καινούργιο ψυχόμενο κέντρο logistics, την κατασκευή του οποίου έχει δρομολογήσει η Διοίκηση του ΟΚΑΑ, καθώς και σειρά νέων τεχνολογιών, που θα συμβάλλουν στην αποδοτικότερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία της Αγοράς, από την οποία διακινείται ένας από τους μεγαλύτερους όγκους φρούτων, λαχανικών, νωπών κρεάτων και αλιευμάτων ανά την Επικράτεια. Επίσης, σύντομα θα ανακοινωθεί η ολοκλήρωση σειράς έργων στις 11 Ιχθυόσκαλες που εποπτεύει ο Οργανισμός, που είχαν «κολλήσει» και τις προσεχείς ημέρες θα δοθούν σε χρήση των συναλλασσόμενων αλιέων και ιχθυεμπόρων. 

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση του “e-Λαχαναγορά” παραβρέθηκαν ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Νίκος Παπαθανάσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ) Γρηγόρης Δ. Δημητριάδης και ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Σωτήρης Αναγνωστόπουλος. Ο κ. Αποστολάκος δήλωσε «Το “e-Λαχαναγορά” app είναι μια σημαντική νέα υπηρεσία που ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας στρατηγικά επέλεξε να λανσάρει, στο γενικότερο πλαίσιο ψηφιοποίησης του ΟΚΑΑ».

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν σε Android και iOS και είναι αποκλειστικά για χρήση από επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ για Android και για iOS.

11 June 2021
Banner
Banner