Δωρεά drone στην Πυροσβεστική Υπηρεσία από το Σωματείο Κρεοπωλών Θεσσαλονίκης

05 October 2018

Δωρεά drone στην Πυροσβεστική Υπηρεσία από το Σωματείο Κρεοπωλών Θεσσαλονίκης

Την δωρεά ενός μη επανδρωμένου αεροσκάφους drone στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Νομού Θεσσαλονίκης αποφάσισε το Σωματείο Κρεοπωλών Θεσσαλονίκης με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του. Η δωρεά πραγματοποιήθηκε σήμερα 5 Οκτωβρίου 2018 στα γραφεία της Διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από επιτροπή του Σωματείου απαρτιζόμενη από τον πρόεδρο Σάββα Κεσίδη, τον αντιπρόεδρο Ευλάμπιο Καλαμπάκα και τον γενικό γραμματέα Νικόλαο Μπαλαμπανίδη, ενώπιον του Αρχιπυράρχου Κωνσταντίνου Παχίδη.

Στόχος της δωρεάς είναι η έμπρακτη στήριξη του Πυροσβεστικού Σώματος προσθέτοντας ακόμη ένα χρήσιμο εργαλείο στην εργαλειοθήκη του ώστε να γίνει το έργο των πυροσβεστών αποτελεσματικότερο.

«Το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης είναι ενεργό κύτταρο της κοινωνίας μας και ενδιαφέρεται για όλα τα ζητήματα που την αφορούν και κυρίως γι’ αυτά που σχετίζονται με την ανθρώπινη ζωή και αξία. Το ενδιαφέρον του Σωματείου δεν είναι κάτι το θεωρητικό και άυλο, μετουσιώνεται διαρκώς σε ουσιαστικές δράσεις.

Έτσι και αυτή τη φορά το Σωματείο δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, εκεί που η Πολιτεία αδιαφορεί και υποβαθμίζει το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος, έρχεται το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης να βάλει ένα λιθαράκι και να γεμίσει με τη συνεισφορά του ένα μικρό κενό που μπορεί να είναι σωτήριο.

Η Διοίκηση του Σωματείου ελπίζει η συνεισφορά της να είναι πολύτιμη και να βοηθήσει στην πρόληψη μοιραίων περιστατικών, γιατί όπως έλεγε ο Ιπποκράτης, “Το προνοείν και προλαμβάνειν κρείττον εστί του θεραπεύειν”» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης.

05 October 2018
Banner