Δυνατότητες για ελληνογερμανική συνεργασία στα αγροδιατροφικά

26 October 2016

Δυνατότητες για ελληνογερμανική συνεργασία στα αγροδιατροφικά

Για τη δομή, τα μεγέθη, τα χαρακτηριστικά και τις προοπτικές του αγροτικού τομέα της χώρας μας ενημερώθηκαν χθες Γερμανοί βουλευτές που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα. Πρόκειται για αντιπροσωπεία της Επιτροπής Διατροφής και Γεωργίας του ομοσπονδιακού γερμανικού Κοινοβουλίου που μεταξύ άλλων επαφών που είχε στη χώρα μας, συναντήθηκε και με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης των Ευρωπαϊκών Ταμείων Χαράλαμπος Κασίμης, ο Γερμανός Πρέσβης στην Αθήνα Δρ Peter Schoof, καθώς και στελέχη του Υπουργείου και της Γερμανικής Πρεσβείας.

Όπως ανακοινώνει το ΥΠΑΑΤ, κατά τη συνάντηση διερευνήθηκαν επιπλέον οι δυνατότητες συνεργασίας των δύο χωρών, κυρίως σε ό,τι αφορά τις νέες τεχνολογίες, την καινοτομία και την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στη γερμανική αγορά.

Τα μέλη της γερμανικής αντιπροσωπείας θα πραγματοποιήσουν σήμερα επίσημη επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων και αργότερα θα έχουν επαφές στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.

26 October 2016
Banner
Banner