Διαμαρτύρονται οι εργαζόμενοι του ΕΛΓΟ για την μη εκπροσώπησή τους

24 April 2015

Διαμαρτύρονται οι εργαζόμενοι του ΕΛΓΟ για την μη εκπροσώπησή τους

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων του ΕΛΓΟ Δήμητρα επειδή δεν συμμετέχει εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού. Οι εργαζόμενοι διεκδικούν εδώ και τέσσερα χρόνια τη συμμετοχή εκλεγμένου εκπροσώπου τους στο Δ.Σ. Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ...

Πάνε τέσσερα χρόνια που οι εργαζόμενοι στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ παλεύουν να ασκήσουν το νόμιμο δικαίωμά τους, να συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, με τον εκλεγμένο εκπρόσωπό τους. Στον αγώνα τους αυτό βρέθηκαν αντιμέτωποι με αυταρχισμό, προσβολές, χλεύη, περιχαράκωση και αυθαιρεσία, που κατέληγαν στην πλήρη περιφρόνηση του νόμιμου δικαιώματος των εργαζόμενων. Οι αγώνες των εργαζόμενων προκάλεσαν την αλλαγή, στο όνομα της οποίας σήμερα οι (αριστεροί;) υπουργοί του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ορίζουν στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Πρώτο δείγμα γραφής γι’ αυτό το νέο Διοικητικό Συμβούλιο είναι ότι περιφρονείται ο μοναδικός που δικαιούται αδιαμφισβήτητα – ως ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ και μάλιστα απευθείας από τη βάση – να συμμετέχει σε αυτό, ο εκπρόσωπος δηλαδή των εργαζόμενων. Καλούμε το νέο ΔΣ εάν αντιλαμβάνεται ότι διαφοροποιείται από τους προηγούμενους, να το αποδείξει και να μη συνεδριάσει εάν δεν οριστούν με όλους τους τύπους και όλα τα νόμιμα δικαιώματα, οι νόμιμα εκλεγμένοι από τις αρχαιρεσίες της 06.06.2014 του πλέον αντιπρωσωπευτικού (για την ακρίβεια του μοναδικού) επιχειρησιακού σωματείου στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, του Συλλόγου Εργαζόμενων ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Αλλιώς, " - ...Τι είχες Γιάννη; - Τι είχα πάντα."

Καλούμε περαιτέρω τους αρμόδιους Υπουργούς να αποκαταστήσουν αμέσως τη νομιμότητα και κάνουμε γνωστό σε όλους ότι θα προβούμε σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια, νομική και άλλη ώστε να δοθεί τέλος στην εγκαθιδρυμένη πραξικοπηματική λογική και πρακτική και τη συνεχιζόμενη για τέταρτο έτος Παρανομία.

ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ !

Το Δ.Σ. του ΣΥΛΕΕΓΟ

24 April 2015
Banner
Banner