Διαμαρτυρία των κρεοπωλών της Αθήνας

17 July 2015

Διαμαρτυρία των κρεοπωλών της Αθήνας

Η εξαγγελία του Υπ. Οικονομικών σύμφωνα με την οποία, προβλέπεται ΑΥΞΗΣΗ του Φ.Π.Α . στο 23% για την αγορά ζώντων, στα βοοειδή και στα παρασκευάσματα μεταφράζεται σε απ΄ ευθείας, μεγάλες ανατιμήσεις σε όλες τις τιμές ειδικά εκείνων που αφορούν στα ΕΓΧΩΡΙΑ κρέατα.
Η Διοίκηση βρίσκεται σε συνεχείς επαφές και σκληρές συζητήσεις, με το αρμόδιο όργανο του υπουργείου, αναμένοντας τις τελικές διευκρινήσεις !!
Θέλουμε, επίσης, να ενημερώσουμε τα μέλη, ότι έχει τεθεί ήδη, σε δημόσια διαβούλευση, το καίριο ζήτημα των ταμειακών μηχανών με την απαίτηση αναγραφής προέλευσης.
Επειδή γι ακόμη μία φορά, ο κλάδος και οι μικρομεσαίες μας επιχειρήσεις, μπαίνουν στο στόχαστρο, με απώτερο σκοπό να αποδυναμωθούμε γινόμενοι θύματα άδικων επιθέσεων, απαντάμε με δυναμικές κι αποφασιστικές ενέργειες απέναντι σε κάθε υστερόβουλη προσπάθεια που επιθυμεί το κακό των συναδέλφων επαγγελματιών !!
Η Διοίκηση θα σας ενημερώσει (ΑΜΕΣΑ) για οποιαδήποτε εξέλιξη, απάντηση, πρόταση, έχει επίσημα στα χέρια της.
Σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ στο πλευρό μας, για να νιώσουμε αρκετά δυνατοί ώστε να μπορέσουμε να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε αυτά που μας αξίζουν και θα μας κρατήσουν ζωντανούς μέσα στη λαίλαπα των αρνητικών εξελίξεων της αγοράς !!!

 

Ο Πρόεδρος

Βασίλης Ντεληφιλιππίδης

17 July 2015
Banner
Banner