Η Bizerba Hellas αποχαιρετά τον Μάρκο Σκευοφύλαξ

10 June 2022

Η Bizerba Hellas αποχαιρετά τον Μάρκο Σκευοφύλαξ

Τραγικό θάνατο βρήκε στις 8 Ιουνίου ο διαχειριστής της Bizerba Hellas Μάρκος Σκευοφύλαξ σε τροχαίο δυστύχημα στην Αττική οδό. Αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρεία:

«Η οικογένεια της Bizerba Hellas είναι συγκλονισμένη από την ξαφνική απώλεια του Μάρκου Σκευοφύλαξ.

Για όλους εμάς, ο Μάρκος ήταν πολλά περισσότερα από Διαχειριστής της εταιρείας. Για περισσότερα από 15 χρόνια ήταν ο πατέρας μας, ο αδελφός μας και ο καλύτερος φίλος μας, πάντα εκεί για να μας καθοδηγεί, να μας εμψυχώνει και να μας υποστηρίζει ώστε σήμερα η Bizerba Hellas να έχει κυρίαρχη θέση στην αγορά.

Πάνω από όλα μας έδειξε ότι η επιτυχία έρχεται μέσα από την ομαδική δουλειά. Παρέμενε ως και τον θάνατο του, ο πιο θερμός υποστηρικτής του οράματος, της αποστολής και των αξιών της μεγάλης οικογένειας της Bizerba SE.

Όλοι εμείς στην Bizerba Hellas δεσμευόμαστε ότι θα διατηρήσουμε τη μνήμη του ζωντανή και θα συνεχίσουμε να τον κάνουμε περήφανο.

Η σκέψη μας βρίσκεται στους οικείους του στους οποίους εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την ολόθερμη συμπαράσταση μας».

Οι συνεργάτες του Meat News, που τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του, εκφράζουμε τη βαθειά οδύνη μας για το χαμό του και συλλυπητήρια στους οικείους και τους συνεργάτες του.

10 June 2022
Banner