Αντιπρόεδρος ΕΛΓΟ η Γεωργία Μπόκα, νέο μέλος Δ.Σ. ο Αλέξανδρος Κουρής

30 September 2021

Αντιπρόεδρος ΕΛΓΟ η Γεωργία Μπόκα, νέο μέλος Δ.Σ. ο Αλέξανδρος Κουρής

Στη θέση αντιπρόεδρου στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ τοποθετείται, με απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιου Λιβανού, η Γεωργία Μπόκα.

Επίσης, στη θέση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου τοποθετείται ο Αλέξανδρος Κουρής.

Η κ. Μπόκα είναι στέλεχος του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, πτυχιούχος του ΕΑΠ, με μεταπτυχιακό τίτλο στις «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος Καταστροφών και Κρίσεων». Έχει διατελέσει σύμβουλος του πρώην υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση και αντινομάρχης Αιτωλοακαρνανίας.

Αλέξανδρος Κουρής

Ο κ. Κουρής είναι  παραγωγός-ζυθοποιός, ιδρυτής της ζυθοποιίας «Νήσος». Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου της Ελλάδας, Deere College (Bachelors of Science in Business Administration, Marketing) και του Chartered Institute of Marketing (CIM). Έχει επίσης ολοκληρώσει με επιτυχία εκπαίδευση Διοίκησης Επιχειρήσεων στο INSEAD και  έχει Δίπλωμα Ζυθοποιίας και Βυνοποίησης  από το  Πανεπιστήμιο KU LEUVEN του Βελγίου. Ο ΥΠΑΑΤ συνεχάρη τόσο την Αντιπρόεδρο κ. Μπόκα, όσο και το μέλος του Δ.Σ. κ. Κουρή και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο τους στον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

30 September 2021
Banner