Τα αντι-COVID μέτρα στα σφαγεία προβάλλουν στους εμπορικούς τους εταίρους οι Βρετανοί (+βίντεο)

09 February 2021

Τα αντι-COVID μέτρα στα σφαγεία προβάλλουν στους εμπορικούς τους εταίρους οι Βρετανοί (+βίντεο)

Με στόχο να αναδείξει στη βρετανική αγορά αλλά και στις εξαγωγικές αγορές τα μέτρα ασφάλειας που τηρούν τα σφαγεία, το Συμβούλιο Ανάπτυξης Αγροτικής και Κηπευτικής Παραγωγής (AHDB) παρήγαγε ένα νέο βίντεο που δείχνει πώς τα σφαγεία στο Ηνωμένο Βασίλειο λαμβάνουν μέτρα για να ελαχιστοποιήσουν την εξάπλωση του COVID-19.

Πρόκειται για μια δίλεπτη παραγωγή που επισημαίνει το φάσμα των πρακτικών που υιοθετούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο για να διασφαλιστεί η ασφαλής παραγωγή κόκκινου κρέατος.

Αυτό είναι κάτι που αποκτά ιδιαίτερη σημασία σε συνθήκες πανδημίας και παγκόσμιας εκστρατείας για την καταπολέμηση της Covid-19.

Το βίντεο είναι στα Αγγλικά και τα Κινέζικα, καθώς ένας από τους στόχους είναι να διαβεβαιώσει Κινέζους αξιωματούχους και εισαγωγείς ότι τα βρετανικά σφαγεία λαμβάνουν όλα τα αναγκαία προληπτικά μέτρα.

Σημειώνουμε σχετικά ότι εδώ και αρκετές εβδομάδες οι κινεζικές αρχές ανακοινώνουν κρούσματα Covid-19 που έχουν μολυνθεί, όπως λένε, από συσκευασίες εισαγόμενου κρέατος. Συνεπώς, σε αυτό το σημείο «χτυπάει» και το βίντεο του AHDB, για να τονίσει την ασφάλεια των εξαγόμενων κρεάτων του Ην. Βασιλείου.

Είναι βεβαίως προφανές ότι το βίντεο θα χρησιμοποιηθεί επίσης σε άλλες εξαγωγικές αγορές, όπως η Ε.Ε. και οι ΗΠΑ.

«Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει πρόσβαση στην αγορά προϊόντων πρόβειου, βόειου και χοιρινού κρέατος σε περισσότερες από 50 χώρες, συνεπώς αισθανθήκαμε υποχρεωμένοι να διαβεβαιώσουμε τις εξαγωγικές αγορές μας σχετικά με τα μέτρα που λαμβάνονται για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς» δηλώνει χαρακτηριστικάο Διευθυντής Ανάπτυξης Διεθνών Αγορών του AHDB, Δρ Φιλ Χάντλεϊ.

09 February 2021
Banner
Banner