Ανοίγει τις πύλες της η Detrop Boutique

21 February 2018

Ανοίγει τις πύλες της η Detrop Boutique

Ξεκινά από το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων-Ποτών Detrop Boutique που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ ΗELEXPO στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και απευθύνεται σε εμπόρους λιανικής και χονδρικής, αντιπροσώπους σουπερμάρκετ, ξενοδοχείων, εστιατορίων, καθώς και σε καταστήματα ντελικατέσεν, οργανικών προϊόντων, φούρνους κλπ. Η έκθεση στοχεύει να προσφέρει στους επισκέπτες της από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μια αποκλειστική ξενάγηση στα Μοναδικά Ελληνικά, Μεσογειακά, Πιστοποιημένα Προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα, προϊόντα Π.Ο.Π., Π.Γ.Ε., Ε.Π.Ι.Π. καθώς και σε επιλεγμένες ετικέτες. Στόχος της διοργάνωσης, η βαθύτερη γνωριμία των επαγγελματιών του χώρου και γευσιγνωστών της ελληνικής και διεθνούς γαστρονομίας με τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Η Detrop Boutique παρουσιάζει μέχρι τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, τα καλύτερα delicatessen προϊόντα και τρόφιμα που παράγονται στην Ελλάδα, τόσο από άποψη ποιότητας όσο και μεθόδων παραγωγής. Μέσα από αυτή τnν «deli» έκθεση, τα ανώτερης και διακεκριμένης ποιότητας προϊόντα μικροπαραγωγών που προέρχονται ακόμα και από τα πιο απομακρυσμένα σημεία της χώρας, παρουσιάζονται σε μία ευρύτερη γκάμα Ελλήνων και ξένων αγοραστών. Με τον τρόπο αυτό, το ελληνικό γαστρονομικό μεγαλείο δεν είναι πλέον πλεονέκτημα ενός περιορισμένου κοινού, αλλά διευρύνεται.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της έκθεσης, η ΔΕΘ-HELEXPO προσκαλεί και φιλοξενεί ένα σημαντικό αριθμό εμπορικών επισκεπτών (δίκτυα διανομής, hyper markets, super markets, καταστήματα delicatessen κλπ.) από συγκεκριμένες χώρες-στόχους όπως Γερμανία, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Σκανδιναβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κ.ά. με τους οποίους κλείνονται προκαθορισμένα επιχειρηματικά ραντεβού.

Τη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών Detrop Boutique θα εγκαινιάσει ο αν. υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 8:00μ.μ. στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης Helexpo.

21 February 2018
Banner
Banner