Αναβολή στις εκλογές των «Ταξιαρχών» εν μέσω κορωνοϊού – Οι επόμενες πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής

16 September 2020

Αναβολή στις εκλογές των «Ταξιαρχών» εν μέσω κορωνοϊού – Οι επόμενες πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής

Την αναβολή των προγραμματισμένων αρχαιρεσιών αποφάσισε η Διοίκηση της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας-Αττικής. Σε έκτακτη συνεδρίασή του χθες 15/9 το Δ.Σ. των «Ταξιαρχών», στο φόντο των μέτρων αποτροπής του κορωνοϊού και για την προστασία όσων θα συμμετείχαν ή θα εμπλέκονταν με οποιονδήποτε τρόπο στην εκλογική διαδικασία, αποφάσισε να αναβληθούν οι αρχαιρεσίες που ήταν προγραμματισμένες για τις 20 και 21 Σεπτεμβρίου.

Στην σχετική ανακοίνωσή της η Ένωση αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, σε έκτακτη συνεδρίασή του (με τηλεδιάσκεψη) στις 15/9/20, λαμβάνοντας υπ’ όψιν του την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας (COVID-19), αποφάσισε ομόφωνα, για την προστασία των συναδέλφων μελών, των εργαζομένων στα Γραφεία της Ένωσης και όλων όσων θα εμπλέκονταν και θα συμμετείχαν στη διαδικασία, να αναβληθούν οι εκλογές που είχαν προγραμματιστεί για 20 και 21/9 και εχόντων καλώς των πραγμάτων, ευελπιστούμε να πραγματοποιηθούν τις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου».

Είχε προηγηθεί η υπερψήφιση από την ολομέλεια της Βουλής, της διάταξης που παρατείνει τη θητεία των διοικητικών οργάνων συνδικαλιστικών οργανώσεων (εργοδοτών και εργαζομένων) έως τις 31 Δεκεμβρίου.

16 September 2020
Banner
Banner