Αναβολή και για τις εκλογές των κρεοπωλών Θεσσαλονίκης λόγω πανδημίας

24 November 2020

Αναβολή και για τις εκλογές των κρεοπωλών Θεσσαλονίκης λόγω πανδημίας

Για τους λόγους της επ’ αόριστον αναβολής των εκλογών του ενημερώνει το Σωματείο Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης, με χθεσινή επιστολή.  

Οι εκλογές επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στις 22 και 23 Νοεμβρίου, η κατάσταση που έχει όμως δημιουργηθεί με τα μέτρα συναγερμού για την πανδημία του κορωνοϊού, δεν επέτρεψαν φυσικά τη διενέργειά τους.

Πιο αναλυτικά, σε έγγραφο της Διοίκησης το οποίο απευθύνεται στην Ομοσπονδία των Κρεοπωλών και στην ΟΕΕΘεσσαλονίκης, κοινοποιούμενο επίσης σε ΓΣΕΒΕΕ και ΕΕΘ, αναφέρονται τα εξής:

«Αξιότιμοι κύριοι Πρόεδροι και κύριοι Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι οι προκαθορισμένες εκλογές του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιούνταν 22/23 Νοεμβρίου 2020, αναγκαστικά αναβάλλονται επ’αόριστον λόγω του επιβαλλόμενου lockdown.

Οι πασιφανείς λόγοι που μας ωθούν σε αναβολή είναι ότι πρώτον, δεν υπάρχει κάποια αίθουσα που να φιλοξενηθούμε για την πραγματοποίηση αυτών, δεύτερον, δεν έγινε δεκτή η αίτηση για εκλογικό αντιπρόσωπο και τρίτον, η καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας, όπου απαγορεύονται οι μετακινήσεις εκτός των προκαθορισμένων που έχουν επιβληθεί από την κυβέρνηση.

Για τους λόγους αυτούς είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν οι εκλογές εφόσον δεν έχει αλλάξει κάτι στα τωρινά δεδομένα. Ευελπιστούμε στη δική σας βοήθεια και προτροπή από την ΓΣΕΒΕΕ, ώστε να δοθεί νέα παράταση από το Υπουργείο, ώστε σύντομα να μπορέσουμε να τελέσουμε τις ανωτέρω διαδικασίες».

24 November 2020
Banner
Banner