Ακόμα μια σημαντική διάκριση για τη ΒΙΚΡΕ

18 July 2019

Ακόμα μια σημαντική διάκριση για τη ΒΙΚΡΕ

Related Articles


Ο τίτλος των Υγιέστερα Αναπτυσσόμενων Εταιρειών απονεμήθηκε στη ΒΙΚΡΕ, στο forum επιχειρηματικής αριστείας DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY 2019 που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα.

Ένας καταξιωμένος θεσμός, ο οποίος διοργανώθηκε για 16η χρονιά από την εταιρεία NEW TIMES PUBLISHING, στόχο έχει να αναδείξει τις πιο ισχυρές επιχειρήσεις της χώρας, και να τους δώσει ένα «βήμα» από το οποίο μπορούν να επικοινωνήσουν τις δραστηριότητες τους, τις επενδύσεις και τα σχέδιά τους αλλά και να ανταλλάξουν σημαντικές πληροφορίες για τις προοπτικές της Ελληνικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν τα βραβεία επιχειρηματικής αριστείας τα οποία απονέμονται σε επιχειρήσεις οι οποίες αξιολογούνται αυστηρά βάση συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών που αφορούν τη κερδοφορία, τη σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια, την απόδοση ιδίων κεφαλαίων, την ενίσχυση του εργατικού δυναμικού και τις μεταβολές οικονομικών δεικτών σε σχέση με την προηγούμενη χρήση.

Η ΒΙΚΡΕ επιλέχθηκε ανάμεσα σε περισσότερες από 10.000 επιχειρήσεις και της απονεμήθηκε ο τίτλος των Υγιέστερα Αναπτυσσόμενων Εταιρειών. Ένα βραβείο με το οποίο επισφραγίζεται η σκληρή δουλειά, η αγάπη για την επιχείρηση και η αφοσίωση στην υψηλή ποιότητα.

Το βραβείο παρέλαβε με μεγάλη συγκίνηση και υπερηφάνεια ο Αντιπρόεδρος της ΒΙΚΡΕ, κ. Γιώργος Χατζηγαβριηλίδης ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης τονίζοντας το όραμα για ανάπτυξη, εξέλιξη και αναγνώριση της ΒΙΚΡΕ και των προϊόντων της σε διεθνές επίπεδο.

Στο forum συμμετείχαν περισσότεροι από 600 επιχειρηματίες και εκπρόσωποι των σημαντικότερων επιχειρηματικών φορέων της χώρας. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν και παρενέβησαν, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο πρώην αν. Υπουργός Οικονομικών κ. Τρύφωνας Αλεξιάδης.

18 July 2019
Banner
Banner