Agri Innovation στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο μέχρι 23/9/2023

22 September 2023

Agri Innovation στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο μέχρι 23/9/2023

Related Articles

Mέχρι αύριο, 23 Σεπτεμβρίου, στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα λειτουργεί χώρα η έκθεση Agri Innovation, η οποία ξεκίνησε στις 21/9, με πρόταγμα την έρευνα και την καινοτομία στην Αγροδιατροφή.

Ένας από τους σκοπούς της Agri Innovation expo είναι η προώθηση καινοτόμων ερευνητικών αποτελεσμάτων, που έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην έρευνα, την οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον και απευθύνεται:

*  Σε φοιτητές και ερευνητές, να γνωρίσουν από κοντά τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες του ΓΠΑ.

 * Σε επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, να γνωρίσουν και να συνεργαστούν με τις ερευνητικές ομάδες του πανεπιστημίου.

* Σε φορείς που ενδιαφέρονται να εφαρμόσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που αναπτύσσονται, να συζητήσουν πιθανές συνέργειες.

* Σε επενδυτές και εκπροσώπους επιχειρηματικών, επενδυτικών και τεχνολογικών funds που επιθυμούν να χρηματοδοτήσουν ώριμα ερευνητικά αποτελέσματα, να ανακαλύψουν την εμπορική σημασία των ερευνητικών αποτελεσμάτων του ΓΠΑ.

* Στο ευρύ κοινό να γνωρίσει ένα διαφορετικό «πράσινο» πανεπιστήμιο.

Η έκθεση  λαμβάνει χώρα στο Γεωργικό Μουσείο «Λεωνίδας Λουλούδης» του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι παράλληλες δράσεις θα διεξαχθούν στους εσωτερικούς χώρους του Γεωργικού Μουσείου «Λεωνίδας Λουλούδης».

Πληροφορίες: email: innovinagri@aua.gr, τηλ.: 210 529 4768

22 September 2023
Banner
Banner