Θ. Ρούσσος: Προετοιμασία για τις αρχαιρεσίες των «Ταξιαρχών» στις 25 Σεπτεμβρίου

24 July 2024

Θ. Ρούσσος: Προετοιμασία για τις αρχαιρεσίες των «Ταξιαρχών» στις 25 Σεπτεμβρίου

Μήνυμα του προέδρου της Ένωσης Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Αθήνας - Αττικής «ΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ», Θοδωρή Ρούσσου, ενόψει των επερχόμενων αρχαιρεσιών στην Ένωση:

Ο Ιούλιος, φέτος, είναι ένας δισδιάστατος μήνας. Αφενός, περιμένουμε εναγωνίως τις καλοκαιρινές διακοπές όχι μόνο για ξεκούραση αλλά και για να αποκτήσουμε δυνάμεις ώστε να είμαστε σε ετοιμότητα για το φθινόπωρο, αφετέρου ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για τις Αρχαιρεσίες της Ένωσης Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Αθήνας - Αττικής «ΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ» για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και των αντιπροσώπων στις ανώτερες Ομοσπονδίες που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024.

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 στο αμφιθέατρο του ΟΚΑΑ και ώρα 18:00 μ.μ θα πραγματοποιηθεί η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης. Η ημερομηνία των Αρχαιρεσιών έχει οριστεί την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 από τις 9:00 το πρωί έως τις 8:30 το βράδυ.

Φέτος, υπάρχει μία ιδιαιτερότητα στις Αρχαιρεσίες της Ένωσης για τη διευκόλυνση όλων των μελών μας. Οι Αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν με υβριδικό σύστημα. Τα μέλη θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν είτε την δια ζώσης ψηφοφορία είτε την διαδικτυακή διαδικασία. Στην περίπτωση που επιθυμούν την δια ζώσης διαδικασία θα πρέπει να περάσουν από τα γραφεία της Ένωσης, Αγίου Κωνσταντίνου 6, στην Ομόνοια. Στην αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να συνδεθούν σε ειδικό link που θα τους σταλεί σε email.

Η παρουσία όλων των μελών είναι επιβεβλημένη και αναγκαία λόγω της χρησιμότητας των περιστάσεων. Στο άμεσο μέλλον θα αποφασιστεί η βιωσιμότητα του συνοικιακού παραδοσιακού κρεοπωλείου αλλά και η ισχυρή παρουσία του κλάδου μας τα νέα δρώμενα.

Είναι, πλέον, γνωστά σε όλους μας τα ανοιχτά θέματα που υπάρχουν, όπως ο αθέμιτος ανταγωνισμός, οι νέες νομοθεσίες, το φορολογικό σύστημα και άλλα πολλά. Η συσπείρωση γύρω από το Σωματείο μας είναι ο μόνος τρόπος προάσπισης των επαγγελματικών μας συμφερόντων.

Βιώνουμε καθημερινά τις αρνητικές εξελίξεις στην προσπάθεια μας να κρατήσουμε ενεργές τις επιχειρήσεις μας. Η συμμετοχή όλων των μελών στις επικείμενες εκλογές της 25ης Σεπτεμβρίου θα δώσει τη δύναμη στη νέα διοίκηση που θα προκύψει να επιδιώξει με κάθε πρόσφορο μέσο, να δοθούν στα παραπάνω θέματα και σε όποια άλλα προκύψουν στο μέλλον, λύσεις που θα είναι επωφελείς για τους κρεοπώλες.

Η συμμετοχή των μελών στις εκλογές είναι η έμπρακτη απόδειξη ότι είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να μη μείνουμε «ουραγοί» αλλά να πρωτοστατήσουμε στα νέα δεδομένα.

Έως τώρα, η Ένωση Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Αθήνας - Αττικής «ΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ» με τις τοποθετήσεις της έχει αποδείξει πως βρίσκει λύσεις, εναντιώνεται για το όφελος του κλάδου, καταθέτει τεκμηριωμένες προστάσεις για να προασπίσει τα επαγγελματικά συμφέροντα του κλάδου μας.

Παρακαλούμε λοιπόν, όσους συναδέλφους θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα να το δηλώσουν άμεσα στη γραμματεία της Ένωσης. Για όλες τις εξελίξεις θα μπορούν να ενημερώνονται και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης www.taxiarxes1908.gr.

Αναμφίβολα, το φθινόπωρο θα μας βρει δυνατούς και ενωμένους για την προστασία και την εξέλιξη του κλάδου μας.

Θα ευχηθώ σε όλους καλό καλοκαίρι να περάσουν όμορφα, να χαλαρώσουν και να αφήσουν πίσω το άγχος που μας κατακλύζει καθημερινά.

24 July 2024
Banner