Meat News Τ. 20 Αναζήτηση στο Αρχείο

07 October 2014

Meat News Τ. 20

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014

Περιεχόμενα:

  • ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Τι μαγειρεύει η Πολωνία; Το πολωνικό κρέας ανακατεύει την ευρωπαϊκή τράπουλα
  • Εκεί που το προϊόν συναντά το βλέμμα του καταναλωτή. Διάρκεια ζωής και μάρκετινγκ οι νέες προκλήσεις για τη συσκευασία κρέατος
  • Απολογισμός δράσης της ΠΟΚΚ για την τριετία 2011-2014. Ο απερχόμενος πρόεδρος Θ. Χαρίσης γράφει ειδικά για το Meat News
  • ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ: Τι ορίζει ο νέος νόμος για τις κυρώσεις
  • Καταργείται η ενιαία υπηρεσιακή δομή της Κτηνιατρικής
  • Λευκορωσία και Καζακστάν επωφελούνται από το ρωσικό εμπάργκο
  • Κρεοπωλείο σε ανοικτή διάσταση. Ένα σύγχρονο κατάστημα
  • Επίδειξη... τέχνης κρεοπωλών στη ΔΕΘ

Κι ακόμα:

  • Ποιες βιτρίνες επέλεξαν οι αναγνώστες μας για βιτρίνες της χρονιάς
  • Δυο σελίδες με νέα της Ένωσης Κρεοπωλών Αθηνών
07 October 2014