ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014
Περιεχόμενα:
- ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Τι μαγειρεύει η Πολωνία; Το πολωνικό κρέας ανακατεύει την ευρωπαϊκή τράπουλα
- Εκεί που το προϊόν συναντά το βλέμμα του καταναλωτή. Διάρκεια ζωής και μάρκετινγκ οι νέες προκλήσεις για τη συσκευασία κρέατος
- Απολογισμός δράσης της ΠΟΚΚ για την τριετία 2011-2014. Ο απερχόμενος πρόεδρος Θ. Χαρίσης γράφει ειδικά για το Meat News
- ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ: Τι ορίζει ο νέος νόμος για τις κυρώσεις
- Καταργείται η ενιαία υπηρεσιακή δομή της Κτηνιατρικής
- Λευκορωσία και Καζακστάν επωφελούνται από το ρωσικό εμπάργκο
- Κρεοπωλείο σε ανοικτή διάσταση. Ένα σύγχρονο κατάστημα
- Επίδειξη... τέχνης κρεοπωλών στη ΔΕΘ
Κι ακόμα:
- Ποιες βιτρίνες επέλεξαν οι αναγνώστες μας για βιτρίνες της χρονιάς
- Δυο σελίδες με νέα της Ένωσης Κρεοπωλών Αθηνών