H Φάρμα Κουτσιώφτη υποψήφια για τα European Business Awards

22 July 2013

Ανάμεσα στις 50 κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις που επιλέχθηκαν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό European Business Awards 2013/14 αναδείχθηκε η Φάρμα Κουτσιώφτη για το καινοτόμο προϊόν της Μοσχάρι Άρωμα Ω3. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται για έβδομη συνεχή χρονιά με πρωτοβουλία της RSM Greece.
Η Φάρμα Κουτσιώφτη, σε δελτίο Τύπου δηλώνει "ιδιαίτερα υπερήφανη, αφού καταφέρνει να κερδίσει μια ακόμα μεγάλη διάκριση, χάρη σε ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο προϊόν, όπως το "Μοσχάρι Άρωμα Ω3", εμπλουτισμένο με πολύτιμα Ω3 λιπαρά οξέα (6 φορές περισσότερα από το συμβατικό κρέας), που συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού, προστατεύοντας την καρδιά ενώ ταυτόχρονα συνεισφέρουν στην αντιφλεγμονώδη δράση του οργανισμού. Πρόκειται για ένα απόλυτα φυσικό και ασφαλές για τον άνθρωπο προϊόν, πλήρως απαλλαγμένο από ορμόνες, φυτοφάρμακα και γενετικά τροποποιημένες ουσίες".
Σύμφωνα με την εταιρεία η τιμητική αυτή διάκριση οφείλεται στις καινοτόμες επιχειρηματικές πρακτικές της και, όπως δηλώνει, "συνεχίζει ακάθεκτη στη δεύτερη φάση του θεσμού", με στόχο να διακριθεί στις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης στις οποίες θα απονεμηθεί ο τίτλος ''Ruban d' Honneur" τον Ιανουάριο του 2014.

22 July 2013
Banner