Συζήτηση για το σύγχρονο κρεοπωλείο στο Meat Forum

13 February 2014

Συζήτηση για το σύγχρονο κρεοπωλείο στο Meat Forum

Με θέμα "Απαιτήσεις λειτουργίας ενός σύγχρονου κρεοπωλείου" θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση στο πλαίσιο του Meat Forum. Στην εκδήλωση αυτή, η οποία γίνεται με τη συνεργσία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, θα παρουσιαστούν όλα τα νέα δεδομένα αδειοδότησης των κρεοπωλείων και της λειτουργίας παρασκευστηρίου εντός των καταστημάτων.
Θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των αρμόδιων υπηρεσιών: η Δ. Μίντζα επικεφαλής του Τμήματος Κρέατος, Πουλερικών και Προϊόντων Κρέατος του ΥΠΑΑΤ και ο Αθ. Γιώγλου, από τη Διεύθυνση Υγείας της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.
Το Meat Forum 2014 συνδιοργανώνεται από το περιοδικό Meat News και την εταιρεία FORUM A.E. στη διάρκεια της έκθεσης Food Expo. Θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαρτίου, στη συνεδριακή αίθουσα του Metropolitan Expo.
Ήδη οι αναγνώστες του Meat News έχουν λάβει πρόσκληση μαζί με το τελευταίο τεύχος του περιοδικού, για να επισκφτούν την έκθεση και να παρακολουθήσουν το Meat Forum.

13 February 2014
Banner