- Αφιέρωμα: Πώς άλλαξαν οι διατροφικές συνήθειες στα χρόνια της κρίσης
- Στα ίδια οι εισαγωγές, αξιοσημείωτη αύξηση εξαγωγών το 2018
- Συνέντευξη με τον πρόεδρο του ΕΦΕΤ, Πολυχρόνη Πολυχρονίου
- Φάκελος Γύρος – άρθρο του αντιπροέδρου του ΣΕΒΕΚ, Στέλιου Σκαρίμπα
- Με ευρεία πλειοψηφία οι ευρωβουλευτές ζητούν καλύτερη φροντίδα για τα μεταφερόμενα ζώα
- Η Κομισιόν παίρνει τα μέτρα της για το Brexit
- Πανδοχείο με κεντρικό θέμα το… λουκάνικο
Και ακόμη:
- Προτάσεις για τον κρεοπώλη από τον Chef Λάζαρο Ράπτη
- Επαγγελματικό αυτοκίνητο από τον Νίκο Λουπάκη
- Νέα της αγοράς
- Ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος επιχειρήσεων