Μεγάλη συμμετοχή στις εκθέσεις Syskevasia και Plastica

12 September 2014

Μεγάλη συμμετοχή στις εκθέσεις Syskevasia και Plastica

Ξεπερνούν τους 200 οι συμμετέχοντες στις εκθέσεις Syskevasia και Plastica, οι οποίες διοργανώνονται στις 7-10 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας. Όπως ανακοινώνει η διοργανώτρια εταιρεία οι δυο εκθέσεις μαζί είναι κατά 35% μεγαλύτερες από την Syskevasia 2012, περιλαμβανομένων και 30 εταιρειών που συμμετέχουν για πρώτη φορά. Μεταξύ των εκθετών υπάρχουν απευθείας συμμετοχές από χώρες όπως Τουρκία, Βουλγαρία, Αυστρία, Γερμανία και μέσω Ελλήνων αντιπροσώπων από άλλες χώρες.
Οι διοργανωτές υπολογίζουν ότι οι αναμενόμενοι επισκέπτες θα ξεπεράσουν τις 10.000. Όπως τονίζουν «Οι επισκέπτες μέσα στις 4 ημέρες λειτουργίας των εκθέσεων θα έχουν πολλαπλά οφέλη από την επίσκεψή τους γιατί θα εξετάσουν ιδίοις όμασι μια μεγάλη πανσπερμία εκθεμάτων από παλιούς και νέους εκθέτες, θα μιλήσουν με εκπροσώπους κλαδικών υποστηρικτών φορέων και περιοδικών, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις έξι(6) ημερίδες και σεμινάρια που οργανώνουν κλαδικοί φορείς, περιοδικά και εκθέτες. Η είσοδος και το parking για όλους τους επισκέπτες είναι δωρεάν».
Οι πρώτες ηλεκτρονικές προσκλήσεις επισκεπτών, ελληνικές & αγγλικές, είναι ήδη αναρτημένες στις ιστοσελίδες www.syskevasia-expo.gr και www.plastica-expo.gr, στην αρχική σελίδα ώστε οι ενδιαφερόμενοι να προγραμματίσουν έγκαιρα την επίσκεψή τους αφού τις εκτυπώσουν, συμπληρώσουν και προσκομίσουν στο εκθεσιακό κέντρο για την δωρεάν επίσκεψή τους.
​Το περιοδικό Meat News συμμετέχει στην έκθεση με το δικό του περίπτερο, ενώ ετοιμάζει και ειδική εκδήλωση με θέμα "Καινοτόμες ιδέες για την τυποποίηση κρέατος και αλλαντικών".

12 September 2014
Banner