Κυκλοφορεί σε 2η έκδοση το βιβλίο του Γιάννη Κωτσέλη, “Το Κρέας”
Related Articles
Μετά την εξάντληση της 1ης έκδοσης επανακυκλοφόρησε η 2η ανανεωμένη έκδοση του βιβλίου "Το Κρέας", το οποίο έχει γράψει ο κτηνίατρος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Κωτσέλης, πρώην διευθυντής επι σειρά ετών της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος Αθήνας.
Το βιβλίο περιέχει: εξασφάλιση υγιεινής, επιλογή ποιότητας, τρόπους κοπής.
Πρόκειται για ένα βιβλίο - οδηγό που στόχος του είναι να διαμορφώσει μια όσο το δυνατόν πληρέστερηκαι πιο σαφή αντίληψη για το κρέας, γεγονός που θα βοηθήσει τόσο τον έμπορο στην επαγγελματική του δραστηριότητα όσο και τον καταναλωτή στην επιλογή κατάλληλου προϊόντος.
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μύρτος σε όλα τα βιβλιοπωλεία.