650 αρνιά από την ΕΒΟΛ σε άπορους της Μαγνησίας μέσω του Συλλόγου Κρεοπωλών

11 April 2019

650 αρνιά από την ΕΒΟΛ σε άπορους της Μαγνησίας μέσω του Συλλόγου Κρεοπωλών

Related Articles

Συμμετοχή του Συλλόγου Κρεοπωλών Ν. Μαγνησίας σε μια σημαντική κίνηση αλληλεγγύης από την συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία του Βόλου - την ΕΒΟΛ, ενόψει του Πάσχα, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΟΚΚ στη Λάρισα. Όπως δήλωσε στο meatnews.gr o κ. Αντώνης Κανελλόπουλος, το σωματείο των κρεοπωλών, αποφάσισε να γίνει αρωγός σε μια πρωτοποριακή πανελλαδικά ενέργεια, όπως είναι η πρωτοβουλία του τοπικού συνεταιρισμού και να προμηθευτεί 650 αρνιά τα οποία θα διατεθούν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού της περιοχής.

Τα αρνιά αυτά θα τα προμηθευτεί ο Σύλλογος Κρεοπωλών από την περιοχή της Μαγνησίας -και αυτό ήταν μια προϋπόθεση που έθεσε η ΕΒΟΛ, την οποία υποστηρίζει και το σωματείο κρεοπωλών για τη στήριξη της τοπικής παραγωγής. Η διάθεσή τους θα γίνει μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων και της Εκκλησίας.

"Είναι μεγάλη τιμή για μας, που ο τοπικός Συνεταιρισμός μας εμπιστεύθηκε", δήλωσε ο κ. Κανελλόπουλος. "Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΕΒΟΛ Νικήτα Πρίντζο για την ενέργειά του και δηλώνουμε σε όλους ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας έδειξε ο Συνεταιρισμός".

11 April 2019
Banner
Banner