Στην τελική ευθεία ο ανασχεδιασμός της e-katanalotis

01 April 2024

Στην τελική ευθεία ο ανασχεδιασμός της e-katanalotis

O ανασχεδιασμός της πλατφόρμας e-katanalotis βρίσκεται στην τελική ευθεία έτσι ώστε αφενός να ενταχθούν νέες υπηρεσίες και αφετέρου να είναι περισσότερο λειτουργική για τον καταναλωτή, σχετικά με το κόστος των προϊόντων που θέλει να αγοράσει από τα σούπερ-μάρκετ.

Εν τω μεταξύ αυξάνονται οι κωδικοί που θα περιλαμβάνει η πλατφόρμα και σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τους 3.500 ταχυκίνητους κωδικούς, γεγονός που σημαίνει ότι η συγκρίσεις τιμών στην πλατφόρμα θα αποτελούν, στο άμεσο μέλλον, το 70-80% των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης.

Ο επανασχεδιασμός της πλατφόρμας περιλαμβάνει περισσότερα στοιχεία που αφορούν π.χ. τη δυνατότητα δημιουργίας προσωπικού καλαθιού που θα αναγνωρίζει την τοποθεσία του χρήστη και θα προτείνεται το κοντινότερο σούπερ μάρκετ με τη φθηνότερη τιμή για το προϊόν που ζητάει ο καταναλωτής, ενώ ταυτόχρονα θα συγκρίνει αυτόματα τις τελικές τιμές και θα προτείνει επιλογές στον καταναλωτή. Επίσης, ετοιμάζεται και μία νερά εφαρμογή προκειμένου, σε πραγματικό χρόνο, ο καταναλωτής να μπορεί να προχωρήσει σε καταγγελία.

Στα μελλοντικά σχέδια είναι η συνεργασία με τη ΡΑΕΕΥ, ώστε να μπορεί ο καταναλωτής ενημερώνεται και για τις τιμές των τιμολογίων ρεύματος.

Πηγή: ertnews.gr

01 April 2024
Banner
Banner