23ο Ευρωπαϊκό Συμπόσιο για τη Διατροφή των Πουλερικών, στην Ιταλία, 21-24 Ιουνίου

19 June 2023

23ο Ευρωπαϊκό Συμπόσιο για τη Διατροφή των Πουλερικών, στην Ιταλία, 21-24 Ιουνίου

Related Articles

Ο κλάδος των πουλερικών παρουσιάζει άνθιση, όπως έχουμε αναφέρει, παγκοσμίως και οι λόγοι είναι πολλοί και σημαντικοί. Έτσι έρχεται το 23ο Ευρωπαϊκό Συμπόσιο για τη Διατροφή των Πουλερικών που θα λάβει χώρα από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου 2023, στο Palacongressi di Rimini της Ιταλίας.

Το Συνέδριο θεωρείται το πιο αξιόπιστο φόρουμ στο πλαίσιο ανταλλαγής πληροφοριών σε θέμα διατροφής των πουλερικών στην Ευρώπη καθώς και μία από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις στον κόσμο, στον συγκεκριμένο τομέα.     

Παρέχει μια μοναδική ευκαιρία ώστε να παρουσιαστούν επιστημονικά και τεχνικά επιτεύγματα σχετικά με τη διατροφή των πουλερικών, με νέες πληροφορίες που θα έρθουν στο φως και οι οποίες θα έχουν άμεση ανταπόκριση στο ευρύ κοινό μέσα από διαλέξεις και συζητήσεις με κορυφαίους επιστήμονες πουλερικών στον πολύ νέο τομέα της βιομηχανίας διατροφής πουλερικών.

Οι συμμετοχές στο συνέδριο είναι πολλές και αξιόλογες, καθώς πολλοί επιστήμονες, επαγγελματίες και κορυφαίοι ομιλητές από ολόκληρο τον κόσμο ενώνονται με αφορμή τη διοργάνωση για να εξερευνήσουν το παρελθόν, να μοιραστούν το παρόν και να βοηθήσουν στη διαμόρφωση του μέλλοντος της επιστήμης του κρέατος πουλερικών.

Πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο: www.espn2023.eu

19 June 2023
Banner
Banner