Όλος ο κόσμος των Τροφίμων & Ποτών θα είναι στην FOOD EXPO 2025
Related Articles
Από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου 2025, 1.300 κορυφαίες παραγωγικές και εμπορικές εταιρίες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα είναι στην FOOD EXPO, για να παρουσιάσουν πάνω από 50.000 εκλεκτά τρόφιμα και ποτά.
Για τρείς ημέρες 1.300 Έλληνες και ξένοι εκθέτες θα παρουσιάσουν 50.000+ ανώτερης ποιότητας και διατροφικής αξίας Τρόφιμα και Ποτά. Ισχυροί παίκτες της βιομηχανίας Tροφίμων και Ποτών, ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις, εμβληματικά F&B brands με εξαγωγική δραστηριότητα, παραγωγοί που παντρεύουν την παράδοση με τις σύγχρονες τάσεις, μικρομεσαίες μεταποιητικές μονάδες της περιφέρειας που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις των 35.000+ Ελλήνων και διεθνών επαγγελματιών με την πρωτοτυπία, την γεύση, την εξαιρετική ποιότητα και εντυπωσιακή ποικιλία των προϊόντων τους αλλά και με το σύγχρονο branding τους.
Επίσης, ηFOOD EXPO 2025, θα συγκεντρώσει σαν εκθέτες και μεγάλες εταιρίες του κλάδου του κρέατος (εισαγωγής, παραγωγής και εμπορίας κρέατος & κρεατοσκευασμάτων, εμπορίας Ά υλών για την παραγωγή αλλαντικών) καθώς και μικρούς παραγωγούς οι οποίοι ειδικεύονται στην παραγωγή παραδοσιακών προϊόντων και delicatessen.
Μία παγκόσμια συνάντηση της βιομηχανίας F&B
Η FOOD EXPO 2025 αναμένεται να φιλοξενήσει περίπου 250 εκθέτες από 35 χώρες όπως Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο, Αίγυπτο, Τουρκία, Βουλγαρία, Κορέα, Πολωνία, Κίνα, Τυνησία, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ, Λίβανο, Ινδονησία, Σαουδική Αραβία, Σερβία, Ολλανδία, Ινδία, Ρουμανία, Αυστρία, Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, Μαλαισία και Κύπρο, είτε ενταγμένους στα εντυπωσιακά εθνικά pavilions, είτε ως ανεξάρτητες συμμετοχές, με αυτόνομα περίπτερα.
ΟΕΝΟΤΕLIA: Premium οινοποιία & παραγωγοί αποσταγμάτων θα παρουσιάσουν 2.000+ ετικέτες
Οι καλύτερες ετικέτες του ελληνικού αµπελώνα, εγχώρια και διεθνή ιδιαίτερα κρασιά, παραδοσιακά αποστάγµατα και οι σύγχρονες εκδοχές τους, θα παρουσιαστούν στην OENOTELIA 2025, από τους 200 εκθέτες της οι οποίοι θα αναπτυχθούν στο Hall 1. Παράλληλα, στην Πλατεία Γευσιγνωσίας οι οινοποιοί θα μπορούν να δειγματίσουν δωρεάν παλιές και νέες ετικέτες στους επισκέπτες της έκθεσης.
Workshops & Seminars: Εξαγωγικές δυνατότητες, τάσεις στην παραγωγή & marketing trends
Έμπειρα στελέχη της βιομηχανίας του F&B, δημοσιογράφοι, ακαδημαϊκοί, και εκπρόσωποι φορέων θα δώσουν ραντεβού στο Hall 2 και τις τρεις ημέρες της έκθεσης, τόσο με τους επαγγελματίες του κλάδου που θα επισκεφτούν την έκθεση όσο και με τους εκθέτες που επιθυμούν να ενημερωθούν έγκυρα για καίρια ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο των Τροφίμων και των Ποτών.
Mediterranean Food Stage: Live cooking shows που αναδεικνύουν την γαστρονομική παράδοση
Με θεµατικό τίτλο "The Greek Food Tour",τα live cooking shows, που θα πραγματοποιηθούν στο stage του Hall 1θα εστιάσουν στη δηµιουργία συνταγών, όπου πρωταγωνιστές θα είναι δηµοφιλή τοπικά παραδοσιακά προϊόντα από όλες τις γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας.
Useful info
Ημέρες & ώρες λειτουργίας
Σάββατο 8 Μαρτίου, 10:00-18:00
Κυριακή 9 Μαρτίου, 10:00-18:00
Δευτέρα 10 Μαρτίου, 10:00-18:00