Το Meat News στην MDF EXPO, στις 12-14 Νοεμβρίου 2022

12 October 2022

Το Meat News στην MDF EXPO, στις 12-14 Νοεμβρίου 2022

Με γοργό ρυθμό εντείνονται οι προετοιμασίες για τη Συνδυαστική Έκθεση MDF EXPO, η οποία απευθύνεται σε όλους τους Επαγγελματίες Τροφίμων και θα λάβει χώρα στις 12-14 Νοεμβρίου 2022. Η εκθεσιακή διοργάνωση θα συμπεριλάβει στους κόλπους της εταιρείες από τον τομέα εμπορίας τροφίμων και α’ υλών, εταιρείες μηχανημάτων, processing και τεχνολογίας, ενώ το «παρών» θα δώσουν και επιχειρήσεις με λύσεις συσκευασίας και εφοδιασμού για την ψυχρή εφοδιαστική αλυσίδα.

Το περιοδικό Meat News θα συμμετέχει στην MDF EXPO με το δικό του περίπτερο (Hall 2, E19α)

Η διοργάνωση της MDF EXPO (από τις τρεις αγορές Meat - Dairy - Frozen που αντιπροσωπεύει) θα συγκεντρώσει γι’ ακόμα μια φορά τους επαγγελματίες των τροφίμων, από τον τομέα της παραγωγής, της μεταποίησης και του food service, σ’ ένα εκθεσιακό event με μεγάλες αξιώσεις, ουσία, χαρακτήρα και σημαντικούς επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η έκθεση πραγματοποιείται στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, υπό τη διοργάνωση της O.MIND CREATIVES και αποτελεί συνδυαστική διοργάνωση για τους κλάδους του Κρέατος και των Προϊόντων του (MEAT & GRILL DAYS), της Γαλακτοκομίας και Τυροκομίας (DAIRY EXPO), των Κατεψυγμένων Τροφίμων (FROZEN FOOD) και της Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας (FOOD LOGISTICS) που αποτελεί συνδετικό κρίκο όλων των υπολοίπων.

Από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου, ο επισκέπτης θα βρει στην MDF EXPO  λύσεις βιομηχανικού εξοπλισμού και συσκευασίας, μηχανήματα μεταποίησης τροφίμων, πρώτες ύλες, εμπόρους τροφίμων και ό,τι άλλο χρειάζεται για την επιχείρησή του.

¨Όπως τονίζει η διοργανώτρια εταιρεία σε σχετικό δελτίο τύπου της «στόχος και πάλι, η 7η διοργάνωση των τριών εκθέσεων ν’ αποτελέσει τον σημαντικό "συνδετικό κρίκο" μεταξύ της αγοράς, των πελατών και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους συγκεκριμένους τομείς.

Ανταποκρινόμενη στο σημερινό ιδιαίτερο περιβάλλον, μιας καθόλα απαιτητικής αγοράς, η 7η MDF EXPO έρχεται στοχευμένα, μέσα από τις δράσεις και συζητήσεις που θα φιλοξενήσει παράλληλα με την έκθεση, να προσφέρει στους επαγγελματίες που την υπηρετούν τη γνώση, την πληροφορία και την εμπειρία εκείνη, που θα τους φανούν χρήσιμες για την περαιτέρω εξέλιξη της εργασίας τους».

Παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθούν αρκετές εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων:

  • Επιδείξεις Αποστέωσης και Κοπής
  • Γευστικές δοκιμές νέων προϊόντων
  • Παρουσιάσεις προϊόντων σε περίπτερα εκθετών
  • Παραγωγή προϊόντων σε περίπτερα εκθετών
  • Επιδείξεις Κρεοτεχνίας σε περίπτερα Φορέων και Συλλόγων
  • Διαγωνισμός Κρεοτεχνών
  • Πανελλήνιο Συνέδριο Γαλακτοκομίας
  • Οργανοληπτική Αξιολόγηση Τυριών
  • Σεμινάρια για την Ιχνηλασιμότητα στην Ψυχρή Εφοδιαστική Αλυσίδα & Σεμινάρια προς επαγγελματίες για το πώς να μειώσουν το μεταφορικό κόστος στον στόλο οχημάτων τους
  • Παρουσίαση της αγοράς HoReCa

Περισσότερες πληροφορίες: www.mdfexpo.gr

12 October 2022
Banner
Banner