Συνεργασία σεφ και τεχνολόγων τροφίμων
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων και το Περιφερειακό Τμήμα Αττικής της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων ανακοίνωσαν την έναρξη συνεργασίας σε επιστημονικό και τεχνικό επίπεδο. Η συνεργασία έχει στόχο να μπολιάσει την μακραίωνη γαστρονομική μας παράδοση, την οποία οι Έλληνες σεφ υπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο, με τις σύγχρονες απαιτήσεις της κοινωνίας μας, για υγιεινά και ασφαλή τρόφιμα.
Όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους οι δυο φορείς, «προσδοκούμε να συμβάλουμε δυναμικά στην ανάπτυξη της πατρίδας μας, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την ελληνική κουζίνα όχι μόνο ως μοναδική και πλούσια αλλά και προσαρμοσμένη στις σύγχρονες διεθνείς ανάγκες».