Συνέλευση – ενημέρωση των κρεοπωλών του Πειραιά

21 October 2013

Με μεγάλη προσέλευση μελών και έντονο προβληματισμό πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση των κρεοπωλών του Πειραιά στις 6 Οκτωβρίου. Στην έκτακτη αυτή συνέλευση του Συνδέσμου είχαν προσκληθεί ο διευθυντής και η υποδιευθύντρια Κτηνιατρικής Πειραιά, Αθανάσιος Πάνος και Αναστασία Παπαληθείου αντίστοιχα, καθώς και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας βιοτεχνικών σωματείων του Πειραιά Ιωάννης Τσάκος.
Το θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν οι νέοι κανόνες ΔΙΕΠΠΥ, καθώς και οι κυρώσεις που επιβάλλει ο νέος Αγορανομικός Κώδικας. Οι δυο παραβρισκόμενοι κτηνίατροι ενημέρωσαν τα μέλη του συνδέσμου για τα νέα ισχύοντα και έδωσαν τις απαραίτητες διευκρινίσεις απαντώντας σε ερωτήματα. Οι ερωτήσεις των κρεοπωλών επεκτάθηκαν και σε άλλα θέματα, όπως ο «παρακείμενος χώρος», η νέα Υγειονομική Διάταξη για την αδειοδότηση των καταστημάτων, θέματα ελέγχων κ.λπ.
Όπως γράφει δελτίο τύπου του Συνδέσμου «κατά γενική ομολογία όλων των συμμετεχόντων, ήταν από τις πιο πετυχημένες γενικές συνελεύσεις, οι συνάδελφοι ενημερώθηκαν για τα νέα δεδομένα και ευχαριστούμε θερμά τους προσκεκλημένους υπηρεσιακούς παράγοντες για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, για την ενημέρωση των συναδέλφων».

21 October 2013
Banner