Συνάντηση του γ.γ. του ΥΠΑΑΤ με τους νέους διευθυντές του ΟΠΕΚΕΠΕ

29 December 2023

Συνάντηση του γ.γ. του ΥΠΑΑΤ με τους νέους διευθυντές του ΟΠΕΚΕΠΕ

Συνάντηση των νέων διευθυντών του ΟΠΕΚΕΠΕ, του αντιπροέδρου Κυριάκου Μπαμπασίδη, της αντιπροέδρου Γεωργίας Αθανασάκη, της γενικής διευθύντριας Όλγας Μωραϊτου-Ζώη, παρουσία του γ.γ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργου Στρατάκου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του Οργανισμού.

Μάλιστα, η  επίσκεψη του γ.γ. είναι η πρώτη επίσκεψη μέλους της πολιτικής  ηγεσίας του υπουργείου ύστερα από την ανάληψη των καθηκόντων τους, μετά τις εκλογές, καθώς η συνάντηση γίνεται  μία ημέρα μετά από την απόφαση του Δ.Σ για τον ορισμό νέων διευθυντών του Οργανισμού.

Στις εισηγήσεις τους  τόσο οι αντιπρόεδροι και η γενική διευθύντρια, όσο και οι νέοι διευθυντές του Οργανισμού ανέδειξαν ως βασική προτεραιότητα την ανάγκη για άμεση επαναλειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ με διαδικασίες και τήρηση των κοινοτικών υποχρεώσεων, καθώς και ενίσχυση του Οργανισμού σε ανθρώπινο δυναμικό και πόρους.

Ο κ. Στρατάκος ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορέσει και πάλι να ανακτήσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο μέσα στο οικοσύστημα της αγροτικής ανάπτυξης.

29 December 2023
Banner
Banner