Συνάντηση Κεδίκογλου με την Ομοσπονδία Χοιροτρόφων

14 July 2022

Συνάντηση Κεδίκογλου με την Ομοσπονδία Χοιροτρόφων

Τους προβληματισμούς των μελών της Νέας Ομοσπονδίας Χοιροτροφικών Συλλόγων Ελλάδος άκουσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σίμος Κεδίκογλου για τα κυριότερα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των χοιροτρόφων και δεσμεύτηκε να μελετήσει τις προτάσεις που θα κατατεθούν εγγράφως από τα μέλη της Ομοσπονδίας. Αυτό ανακοίνωσε το ΥΠΑΑΤ για τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με στελέχη της Ομοσπονδίας, όπου τέθηκαν σειρά ζητημάτων που αφορούν μεταξύ άλλων και σε αποζημιώσεις στήριξης του κλάδου.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο του Υπουργείου, "η αντιπροσωπεία δε παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς την ηγεσία του ΥπΑΑΤ για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αποζημίωσης covid 19 για όσους χοιροτρόφους δεν την είχαν λάβει κατά την πρώτη φάση".

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιωάννης Μπούρας και τα μέλη της διοίκησης Δέσποινα Κηπουρού, Ιωάννης Κουκουτσέλης και Γιώργος Καραγιώργης, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Προστασίας Ζώων, Φαρμάκων και Κτηνιατρικών Εφαρμογών, Σπύρος Ντουντουνάκης και ο διευθυντής του ΥφΑΑΤ Ανδρέας Θεοφίλου. Όλες οι πλευρές συμφώνησαν στη διατήρηση στενής επικοινωνίας και στην επανάληψη της συνάντησης.

14 July 2022
Banner
Banner