Στις 5 Οκτωβρίου το συνέδριο της ΠΟΚΚ

29 September 2014

Στις 5 Οκτωβρίου το συνέδριο της ΠΟΚΚ

Στις 5 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το εκλογο-απολογιστικό συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών. Στο συνέδριο θα παρουσιασθεί ο απολογισμός της διοίκησης για την τριετία 2011-2014 και θα εκλεγεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τα επόμενα τρία χρόνια.
Στο επικείμενο συνέδριο αναμένεται να συζητηθούν όλα τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο και οι ενέργειες που έχουν γίνει από μεριάς του απερχόμενου Δ.Σ. Ανάμεσα σε αυτά η πρόσφατη αλλαγή στις άδειες παρασκευαστηρίων, η διαχείριση των υπολειμμάτων των κρεοπωλείων, αλλά και η σχέση με τους φορείς ελέγχου, η συμμετοχή στην Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος κ.λπ.
Οι αντιπρόσωποι των σωματείων πανελλαδικά καλούνται να χαράξουν την στρατηγική της Ομοσπονδίας για το επόμενο διάστημα και να εκλέξουν τους κατάλληλους εκπροσώπους τους στο νέο Δ.Σ. για να διαχειριστούν τα ανοικτά θέματα και να προωθήσουν λύσεις προς όφελος του κλάδου.
Το περιοδικό Meat News, όπως πάντα, θα παρακολουθήσει τις διαδικασίες αυτές και θα προβάλλει τον προβληματισμό που θα αναπτυχθεί σε επόμενα τεύχη του. Ήδη στο τεύχος Οκτωβρίου που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα φιλοξενούμε απολογιστικό άρθρο του απερχόμενου προέδρου.
Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από προηγούμενο συνέδριο της ΠΟΚΚ, που είχε πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης.

29 September 2014
Banner