Σάββας Κεσίδης: Δώστε βάση στην ποιότητα- video

06 April 2023

Σάββας Κεσίδης: Δώστε βάση στην ποιότητα- video

Την αντίθεσή τους στην ένταξη του αρνιού και του κατσικιού στο καλάθι του Πάσχα εκφράζουν οι κρεοπώλες και οι κτηνοτρόφοι της χώρας, κάτι που αποτυπώθηκε και στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, με την ένταξη του αρνιού και του κατσικιού στο καλάθι του Πάσχα, αυτομάτως περιορίζεται η τιμή πώλησής του και δημιουργείται αθέμιτος ανταγωνισμός με τα σούπερ μάρκετ. Το κόστος παραγωγής εν μέσω ενεργειακής κρίσης έχει εκτοξευθεί για τους παραγωγούς, αλλά και για τους κρεοπώλες, την ίδια ώρα που πολλά ζώα εισάγονται στη χώρα και ελληνοποιούνται, πηγαίνοντας στα ψυγεία των μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ, αν και πλέον αυτό το φαινόμενο έχει περιοριστεί.

όπου τα οικονομικά δεδομένα είναι καλύτερα μεταξύ των καταναλωτών.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών ΚρεοπωλώνΣάββας Κεσίδης, ο οποίος υποστήριξε πως “συμπιέζουμε το κέρδος μας, για να μην χαλάσουμε το χατίρι του καταναλωτή. Παρακαλούμε τους καταναλωτές να αγοράσουν αρνιά πρώτης διαλογής, τα οποία εμείς ως κρεοπώλες ξέρουμε να τα ξεχωρίζουμε”.

Πηγή: politic.gr

06 April 2023
Banner
Banner