“Προτιμήστε το παραδοσιακό κρεοπωλείο”

30 March 2015

“Προτιμήστε το παραδοσιακό κρεοπωλείο”

Συνέντευξη Τύπου δόθηκε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης παρουσία και του σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης ενόψει του Πάσχα, αλλά και της γενικότερης κρίσης που παρατηρείται στην αγορά. Από το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης ήταν ο πρόεδρος Δημήτρης Γκαρμπούνης, ο γενικός γραμματέας Σάββας Κεσίδης και το μέλος Μιχάλης Μαγδάκης.

Ο πρόεδρος του σωματείου Δημήτρης Γκαρμπούνης αναφέρθηκε σε σημαντικά επιχειρήματα, μιλώντας και αυτός με τη σειρά του για την προσφορά του Σωματείου, που κλείνει 100 χρόνια φέτος ιστορίας και δράσης. Πιο χαρακτηριστικά είπε. «Το σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης είναι πολύ κοντά στον καταναλωτή με μεγάλη κοινωνική προσφορά και είναι από τα πιο ιστορικά σωματεία της πόλης. Παρά τα προβλήματα κοιτάμε να είμαστε κοντά στον καταναλωτή και να κάνουμε ότι περισσότερο μπορούμε. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να αναφέρω κάποια επιχειρήματα, γιατί να προτιμήσετε τα παραδοσιακά κρεοπωλεία. Πρώτον, προσφέρουμε εγγυημένο προϊόν. Δεύτερον, όταν προτιμάμε ελληνικό προϊόν, τα χρήματα επιστρέφονται στην ελληνική κοινωνία. Τρίτον, έχουμε παροχή υπηρεσιών στους καταναλωτές μας με παραγγελίες και εξυπηρέτηση μέχρι την τελευταία στιγμή. Τέταρτον, εξυπηρετούμε τον καταναλωτή σε διάφορα υποπροϊόντα και παρασκευάσματα για το πασχαλινό τραπέζι. Επίσης, πέμπτον, το πασχαλινό τραπέζι έχει παράδοση στην ελληνική οικογένεια και η Ελληνίδα νοικοκυρά θέλει να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα, το οποίο εγγυάται ο κρεοπώλης σας. Υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης 12 μήνες τον χρόνο. Έκτο και τελευταίο, ο κρεοπώλης σας είναι αυτός που διαθέτει στον καταναλωτή την εγχώρια παραγωγή χωρίς τεχνάσματα και με προσφορές κάτω του κόστους» τόνισε αρχικά. Επίσης, ο πρόεδρος του σωματείου συμπλήρωσε. "Υπάρχει site που υπόσχεται 500 αρνιά προς 5,89 ευρώ το κιλό, χωρίς να αναφέρει χώρα προέλευσης, χωρίς να αναφέρεται η επιχείρηση που τα προμηθεύει".

Παρόντες στο πάνελ της συνέντευξης Τύπου, που είχε ως κεντρικό ζήτημα το μεγάλο πρόβλημα, που αντιμετωπίζουν οι τοπικές επιχειρήσεις και το γεγονός ότι οι καταναλωτές πρέπει να ψωνίζουν από την γειτονιά τους, ήταν επίσης ο πρόεδρος του ΕΕΘ κ.κ. Μιχάλης Ζορπίδης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ.κ. Παντελής Φιλιππίδης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμαριάς κ.κ. Δημήτρης Μιλιάδης και ο εκπρόσωπος των επαγγελματιών του Ιστορικού Κέντρου και γενικός γραμματέας του ΕEΘ, κ.κ. Χρήστος Νικολόπουλος.

30 March 2015
Banner
Banner