Πραγματοποιήθηκε το 33ο συνέδριο της ΠΟΚΚ -Νέος πρόεδρος ο Στ. Πέρρος

06 October 2014

Πραγματοποιήθηκε το 33ο συνέδριο της ΠΟΚΚ -Νέος πρόεδρος ο Στ. Πέρρος

Με τη συμμετοχή αντιπροσώπων από σωματεία όλης της χώρας πραγματοποίηθηκε χθες 5/10, στην Αθήνα, το 33ο Συνέδιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών. Το Συνέδριο ανέδειξε τη νέα διοίκηση για την επόμενη τριετία, με πρόεδρο τον Σταύρο Πέρρο, πρόεδρο του Σωματείου Πειραιά.
Οι εργασίες του συνεδρίου κύλησαν σε κλίμα προβληματισμού για σοβαρά ζητήματα του κλάδου, όπως ο ανταγωνισμός, τα παρασκευαστήρια των κρεοπωλείων, τα υπολείμματα, το ασφαλιστικό κ.λπ. Ο Θ. Χαρίσης στον απολογισμό του έθεσε τα κύρια σημεία της δράσης του Δ.Σ. στην τριετία που πέρασε, μεταξύ των οποίων η εκπαίδευση των κρεοπωλών, η διαχείριση των υπολειμμάτων, το πλανόδιο εμπόριο, η συμμετοχή της ΠΟΚΚ στη Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος.
Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με την εκλογή του νέου 25μελούς Διοικητικού Συμβούλιου, της νέας Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων για την ΓΣΕΒΕΕ. Το νέο Δ.Σ. που εξελέγη ανέδειξε στις θέσεις του προεδρείου τους:
Πρόεδρος: Σταύρος Πέρρος, Α' Αντιπρόεδρος: Λευτέρης Ντουράκης (Ηράκλειο), Β' Αντιπρόεδρος: Κων/νος Αντωνίου (Άρτα), Γενικός Γραμματέας: Σάββας Κεσίδης (Θεσσαλονίκη), Ταμίας: Αναστάσιος Χατζηαναστασίου (Θεσσαλονίκη), Αναπλ. Γραμματέας: Αντώνης Κανελόπουλος (Βόλος), Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Χρήστος Βικάτος (Πειραιάς).
Τα υπόλοιπα μέλη του 25μελούς Δ.Σ. είναι: Διονύσης Ανδρεόπουλος (Πάτρα), Δημήτρης Γαλανάκης (Μεσσηνία), Παντελής Δεβριάδης (Βόλος), Θωμάς Ζιώγας (Βέροια), Νικόλαος Κακαφίκας (Βέροια), Ευλάμπιος Καλαμπάκας (Θεσσαλονίκη), Γιώργος Καπάρας (Θεσσαλονίκη), Βαγγέλης Κουρουπάκης (Ηράκλειο), Νίκος Μπαλαμπανίδης (Θεσσαλονίκη), Βασίλης Ντεληφιλιππίδης (Αθήνα), Δημήτρης Παντόφλατζης (Σέρρες), Νίκος Παπαλαμπόπουλος (Πειραιάς), Χρήστος Πάσχος (Λάρισα), Χρήστος Σκαμάκης (Αθήνα), Χρήστος Σκευαράκης (Θεσσαλονίκη), Κωνσταντίνος Τσουραμάνης (Πάτρα), Νέστωρας Τυροβούζης (Θεσσαλονίκη), Νίκος Φορτετσανάκης (Ηράκλειο).
To Meat News εύχεται στη νέα Διοίκηση της ΠΟΚΚ καλή επιτυχία στο έργο της.

06 October 2014
Banner