Παγκόσμιο Συνέδριο Κρέατος, 11-13 Οκτωβρίου 2023, στο Μάαστριχτ

07 July 2023

Παγκόσμιο Συνέδριο Κρέατος, 11-13 Οκτωβρίου 2023, στο Μάαστριχτ

Related Articles

Το Μάαστριχτ θα φιλοξενήσει φέτος το Παγκόσμιο Συνέδριο Κρέατος 2023, όπου αναμένεται πως θα παρευρεθούν εκατοντάδες άνθρωποι που εργάζονται στη βιομηχανία κρέατος αλλά και σε παραπλήσιες επιχειρήσεις.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου περιλαμβάνονται ενδιαφέρουσες ενότητες όπως οι τρέχουσες παγκόσμιες προκλήσεις για τον κλάδο, ο ρόλος του κρέατος στις παγκόσμιες δράσεις για το κλίμα, οι προσδοκίες της κοινωνίας για την καλή διαβίωση των ζώων, η αγορά εργασίας, εναλλακτικές λύσεις για το κρέας, όπως το καλλιεργημένο κρέας καθώς και η επίδραση των (γεω)πολιτικών εξελίξεων στην εμπόριο και στην παραγωγή κρέατος.

Ο πρόεδρος Ολλανδικής Βιομηχανίας Κρέατος (COV), Laurens Hoedemaker, αναφερόμενος στο συνέδριο λέει: «Ο κόσμος βρίσκεται στα πρόθυρα πολλών σημαντικών αλλαγών. Οι κοινωνικές και περιβαλλοντικές εξελίξεις οδηγούν σε μια κριτική άποψη για την παραγωγή κρέατος και των προϊόντων του. Ταυτόχρονα ο κλάδος -συνεπικουρούμενος από την τεχνολογία- κάνει μεγάλα βήματα προς μια πιο βιώσιμη παραγωγή. Το κεντρικό θέμα του συνεδρίου είναι λοιπόν το Meeting Society & Consumer (Συνάντηση Κοινωνίας και Καταναλωτή)».

Πώς αντιμετωπίζει, λοιπόν, η διεθνής βιομηχανία κρέατος όλες αυτές τις προκλήσεις; Κορυφαίοι ομιλητές από τον ακαδημαϊκό κόσμο, διεθνείς οργανισμούς και εκπρόσωποι της αλυσίδας παραγωγής του κρέατος θα απαντήσουν σε αυτές τις ερωτήσεις στο Παγκόσμιο Συνέδριο Κρέατος που θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου 2023.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

07 July 2023
Banner
Banner