Ο κρεοπώλης που έγινε ταινία

19 March 2013

Η ιστορία ενός κρεοπώλη, του Στράτου, που από τη λατρεία του για την χορευτική ηλεκτρονική μουσική μετατρέπει καθημερινά το κρεοπωλείο του σε club έγινε ταινία. Πρόκειται για το ντοκιμαντέρ "A Man’s Rave" που δημιούργησε ο Μαρσέλ Μιχαλάρης και ξεκινά το κινηματογραφικό της ταξίδι με πρώτο σταθμό τη Θεσσαλονίκη, όπου προβάλλεται στον κινηματογράφο ΦΑΡΓΚΑΝΗ από τις 21 Μαρτίου.
Σύμφωνα με τους δημιουργούς της ταινίας το κρεοπωλείο του Στράτου δεν είναι ένα συνηθισμένο κατάστημα, όπου οι πελάτες απλώς αγοράζουν κρέας, αλλά ένας χώρος που παραπέμπει περισσότερο σε κάποιο πάρτι της πρώιμης Rave σκηνής. Η ένταση της μουσικής, τα φώτα και οι ρυθμοί δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που δίνει στο κρεοπωλείο μια ξεχωριστή διάσταση.
Το ντοκιμαντέρ παρακολουθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα αυτό το πρωτότυπο, σχεδόν σουρεαλιστικό περιβάλλον και καταγράφει τις χειμαρρώδεις σκέψεις του Στράτου, τις πρακτικές της δουλειάς του, και το πάθος του για την ηλεκτρονική χορευτική μουσική ή Rave όπως συχνά την αποκαλούν. Επίσης, παρατηρεί τις αντιδράσεις και τις συμπεριφορές των συναδέλφων του αλλά και των πελατών του καταστήματος.
Δείτε το trailer της ταινίας.

19 March 2013
Banner
Banner