Ο γαλλικός κλάδος κρέατος στη SIAL 2014

03 November 2014

Ο γαλλικός κλάδος κρέατος στη SIAL 2014

Ο κλάδος του γαλλικού κρέατος παρουσίασε στο πλαίσιο της συμμετοχής του στη SIAL 2014 τη νέα του εικαστική ταυτότητα.
Με κεντρικό μήνυμα «Γαλλικό κρέας, φυσικά γευστικό», και στα 3 χρώματα της Γαλλικής σημαίας, το νέο αυτό σήμα χαρακτήρισε το περίπτερο της Γαλλικής Διεπαγγελματικής Interbev. Από τις 19 έως τις 23 Οκτωβρίου, η SIAL ήταν το σημείο συνάντησης για τους γάλλους και ξένους επισκέπτες του κλάδου του κρέατος, ενώ έδωσε στην Interbev και το γαλλικό κλάδο τη δυνατότητα να προβάλλουν τις αξίες τους, τα μελλοντικά σχέδιά τους και την ηγετική τους θέση στις αγορές στις οποίες εξάγουν.
Ειδικότερα, το ραντεβού αυτό έδωσε την ευκαιρία στο γαλλικό κλάδο να επιβεβαιώσει τις δυνατές εμπορικές σχέσεις με τους επαγγελματίες στις 4 κύριες ευρωπαϊκές αγορές, στις οποίες δραστηριοποιείται με συγκεκριμένες μάρκες: Η μάρκα Bovillage σε Ελλάδα, Ιταλία και Πορτογαλία, οι μάρκες Charoluxe και Gourmet Naturel στη Γερμανία και η μάρκα Todo o Sabor da Carne στην Πορτογαλία.
Με την πρωτοβουλία της INTERBEV, 7 εταιρίες παρουσίασαν τη νέα γκάμα των προϊόντων τους που αναδεικνύει το δυναμισμό του γαλλικού κλάδου και την ευρεία γκάμα των προϊόντων του.
Η Γαλλία βρίσκεται στην πρώτη θέση στην Ευρώπη, τόσο στην παραγωγή βοοειδών, με ένα κοπάδι 19εκ. ζώων, όσο και στις εξαγωγές με 240.000 τόνους κρέατος προς εξαγωγή ετησίως: 20 % της εγχώριας παραγωγής γαλλικού κρέατος εξάγεται, με το μεγαλύτερο κομμάτι να αφορά την Ευρώπη.
Αδιαμφισβήτητος leader στη γενετική, μεγάλη τεχνογνωσία σε θέματα ιχνηλασιμότητας και υγιεινής και με μεγάλη ποικιλία στην παραγωγή της, χάρη στις διαφορετικές περιοχές και την πλούσια βιοποικιλότητά της, η Γαλλία έχει καθιερώσει ένα μοντέλο« à la française », συνώνυμο ασφάλειας, διάρκειας και σεβασμού του περιβάλλοντος και των ζώων.

03 November 2014
Banner