Οι καταναλωτές περιορίζουν τις αγορές τροφίμων λόγω της ακρίβειας
Related Articles
Μπορεί ο πληθωρισμός να έχει πτωτική τάση, εντούτοις η ακρίβεια στα τρόφιμα συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό.
Σε ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού καταγράφονται τα βασικά είδη διατροφής, τα οποία αναγκάστηκαν οι καταναλωτές να περιορίσουν εξαιτίας των υψηλών τιμών τους.
Ελαιόλαδο: -10,8%
Γιαούρτι: -7%
Ψάρια: -6,7%
Γάλα: -5,5%
Φρούτα: -4,2%
Κρέας: -2,2%
Τυρί: -2%
Ψωμί – είδη αρτοποιίας: -1,5%
Ζυμαρικά: -1,3%
Λαχανικά: -1,3%
Ρύζι: -1,1%