Μποϊκοτάζ γαλακτοκομικών προϊόντων ξεκινά ο ΙΝΚΑ, 13-20 Φεβρουαρίου

09 February 2023

Μποϊκοτάζ γαλακτοκομικών προϊόντων ξεκινά ο ΙΝΚΑ, 13-20 Φεβρουαρίου

Related Articles

H τιμή των γαλακτοκομικών είναι ένα θέμα που έχει ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν και συνεχίζει να απασχολεί όχι μόνο τους καταναλωτές αλλά και τους παραγωγούς, μια που ενώ η τιμή στα καταστήματα λιανικής ανεβαίνει με γοργούς ρυθμούς, οι παραγωγοί όχι μόνο δεν ωφελούνται απ' αυτό, βλέπουν και τα κόστη τους να αυξάνονται και η επιβίωσή τους να δυσχεραίνει καθημερινά.

Παρ' όλα αυτά, ο ΙΝΚΑ σε ανακοίνωσή του ξεκινά μποϊκοτάζ στα τυροκομικά, γαλακτοκομικά, γάλατα, γιαούρτια, ως αντίδραση στην ακρίβεια που υπάρχει στην αγορά τροφίμων αλλά και στην μείωση των ποσοτήτων στις συσκευασίες προϊόντων, από τις 13 έως τις 20 Φεβρουαρίου. Ο ΙΝΚΑ προτρέποντας τους καταναλωτές αναφέρει:

«Ζητάμε από τους πολίτες καταναλωτές να μην αγοράζουν για μια εβδομάδα αυτά τα προϊόντα. Η δύναμη της αγοράς είμαστε εμείς οι πολίτες καταναλωτές. Ας φροντίσουμε το πορτοφόλι μας την τσέπη μας ας προστατέψουμε το εισόδημα που κάποιοι θέλουν να κλέψουν χωρίς ίχνος λογικής αλλά και ηθικής αφού παράλληλα μειώνουν τις ποσότητες στις ίδιες συσκευασίες προϊόντων. Από 13 Φεβρουαρίου ημέρα Δευτέρα έως 20 Φεβρουαρίου ημέρα Κυριακή 2023 δεν αγοράζουμε προϊόντα γαλακτοκομικά γάλατα γιαούρτια τυροκομικά εγχώρια ή εισαγωγής».

09 February 2023
Banner
Banner