Με τρακτέρ… ψήφισαν στην Αγιά – Συγκέντρωση παραγωγών

10 June 2024

Με τρακτέρ… ψήφισαν στην Αγιά – Συγκέντρωση παραγωγών

Related Articles

Στην Αγιά, στη Λάρισα, έκαναν τη συγκέντρωσή τους οι παραγωγοί, χθες, ημέρα των εκλογών. Πρόκειται για τη συνέχεια των, προ μηνών, διαμαρτυριών τους, αφού δεν έχουν λάβει καμία αποζημίωση μέχρι σήμερα μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου φθινοπώρου. Διαμαρτυρίες, επίης, έχουν προγραμματίσει και οι μηλοπαραγωγοί της Αγιάς διαρτυρομένοι για τους ίδιους λόγους. Σχετικά, η ανακοίνωσή τους αναφέρει:

«Οι Αγροτικοί Σύλλογοι και Συνεταιρισμοί της επαρχίας Αγιάς, ύστερα από την αρνητική εξέλιξη της τηλεφωνικής επικοινωνίας του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύση Σταμενίτη με τον πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην υλοποίηση της απόφασης της γενικής μας συνέλευσης και καλούμε όλους τους συναδέλφους μας την Κυριακή 9 Ιούνη, ημέρα ευρωεκλογών, στις 10:00 το πρωί, με τα τρακτέρ σε συγκέντρωση στην Κεντρική πλατεία της Αγιάς παρατάσσοντας τα μηχανήματα δεξιά και αριστερά χωρίς να εμποδίζουμε την κίνηση και χωρίς να παρακωλύουμε την εκλογική διαδικασία.

Καλούμε τον λαό της περιοχής να καταδικάσει με την ψήφο του την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τα κόμματα που ψήφισαν την Κοινή Αγροτική Πολιτική που μας ξεκληρίζει. Ενωμένοι θα νικήσουμε!».

10 June 2024
Banner