Μεγάλο ενδιαφέρον από Ευρωπαίους κτηνοτρόφους για την ΕuroTier

27 June 2022

Μεγάλο ενδιαφέρον από Ευρωπαίους κτηνοτρόφους για την ΕuroTier

Related Articles

Η EuroTier, μια κορυφαία εμπορική έκθεση για την επαγγελματική κτηνοτροφία και τη διαχείριση του ζωικού κεφαλαίου, θα πραγματοποιηθεί μαζί με την EnergyDecentral, την κορυφαία διεθνή εμπορική έκθεση για τον αποκεντρωμένο ενεργειακό εφοδιασμό, από τις 15 έως τις 18 Νοεμβρίου 2022 στο Ανόβερο της Γερμανίας.

«Η καλή διαβίωση των ζώων, η βιωσιμότητα, η ψηφιοποίηση, καθώς και ο αυτοματισμός και η ρομποτική είναι τα θέματα που απασχολούν τη διεθνή κτηνοτροφική βιομηχανία», δήλωσε η Ines Rathke, υπεύθυνη έργου της EuroTier. «Το υψηλό επίπεδο ενδιαφέροντος των επισκεπτών που είναι εμφανές στην έρευνα και αφορά την επισκεψιμότητα της έκθεσης, υπογραμμίζει τη σημασία της EuroTier ως της κορυφαίας πλατφόρμας για στρατηγικές και καινοτομίες στον κλάδο».

«Η καλή διαβίωση των ζώων, η βιωσιμότητα, η ψηφιοποίηση, καθώς και ο αυτοματισμός και η ρομποτική είναι τα θέματα που καταλαμβάνουν τη διεθνή κτηνοτροφική βιομηχανία», δήλωσε η Ines Rathke, υπεύθυνη έργου της EuroTier. «Το υψηλό επίπεδο ενδιαφέροντος των επισκεπτών που είναι εμφανές στην έρευνα υπογραμμίζει τη σημασία της EuroTier ως της κορυφαίας πλατφόρμας για στρατηγικές και καινοτομίες στον κλάδο. Το υψηλό επίπεδο ενδιαφέροντος για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες από τους εκθέτες μας - ξεκινώντας από τα προγράμματα κτηνοτροφίας και αναπαραγωγής, τη στέγαση των ζώων και τις κατασκευές αχυρώνα, το άρμεγμα και την περιβαλλοντική τεχνολογία έως την τεχνολογία εκτροφής και διατροφής - δείχνει επίσης τη σημασία της EuroTier ως κορυφαίας εμπορικής έκθεσης για επενδύσεις», κατέληξε η κ. Rathke.

27 June 2022
Banner
Banner