Μέχρι 28/2/2015 η κατάθεση προγραμμάτων προώθησης

25 November 2014

Μέχρι 28/2/2015 η κατάθεση προγραμμάτων προώθησης

Στενεύουν τα περιθώρια για την κατάθεση προγραμμάτων προώθησης αγροτικών προϊόντων προς χρηματοδότηση από την Ε.Ε. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2015.
Να σημειώσουμε ότι από τα 27 προγράμματα που ενέκρινε η Κομισιόν, τέσσερα προέρχονται από τη χώρα μας. Συνολικά 7 προγράμματα άλλων ευρωπαϊκών κρατών αφορούν την προώθηση προϊόντων κρέατος με το αιγοπρόβειο να έχει την τιμητική του.
Ο οργανωμένος κλάδος κρέατος στην χώρα μας απουσιάζει από τη λίστα των προγραμμάτων προώθησης, αν και η δυνατότητα ήταν γνωστή από πολύ καιρό. Το ρεπορτάζ του Meat News έχει καταγράψει συζητήσεις και προσπάθειες που γίνονται στο επίπεδο της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης, αλλά ακόμα δεν έχουν καταλήξει σε κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο. Ελπίζουμε οι προσπάθειες που γίνονται να τελεσφορήσουν άμεσα, ώστε να προλάβουν το νέο "κύμα" εγκρίσεων.
Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να προσέξουν και το νέο κανονισμό προώθησης γεωργικών προϊόντων που εγκρίθηκε πρόσφατα και μπορούν να τον βρουν εδώ

25 November 2014
Banner