Κυκλοφόρησε το Meat Νews Ιανουαρίου

14 January 2014

Με επίκαιρη ύλη και αποκλειστικές ειδήσεις που αφορούν τον τομέα του κρέατος κυκλοφόρησε το τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού Meat News.
Σε αυτό το τεύχος θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για τη νέα υπουργική απόφαση που έχει ετοιμάσει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για το παρασκευαστήριο του κρεοπωλείου σε αντικατάσταση της προηγούμενης για την άδεια "παρακείμενου χώρου". Μιλήσαμε με τα στελέχη του Υπουργείου, παρακολουθήσαμε τη σχετική συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΟΚΚ και σας μεταφέρουμε όλο τον προβληματισμό που αναπτύσσεται.
Επίσης θα βρείτε μια εκτενή παρουσίαση για τη νέα ΚΥΑ που βρίσκεται σε ανοικτή διαβούλευση από τον ΕΦΕΤ και αφορά τις υποχρεώσεις πληροφόρησης των καταναλωτών για τις ουσίες και τα προϊόντα που προκαλούν αλλεργίες ή δυσανεξίες.
Ακόμα το Meat News έγκαιρα σας παρουσιάζει το νέο εκτελεστικό κανονισμό για την σήμανση της προέλευσης στο προσυσκευασμένο κρέας, ο οποίος θα μπει σε εφαρμογή από τις 15 Απριλίου 2015.
Από την ύλη του τεύχους σημειώνουμε ακόμα:
- Συνεντεύξεις με τον καθηγητή Γιώργο Νυχά και τον νέο πρόεδρο των κρεοπωλών Θεσσαλονίκης Δημήτρη Γκαρμπούνη
- Ρεπορτάζ από την τελευταία σύνοδο της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Κρεοπωλών (IBC)
- Παρουσίαση του προγράμματος επιδότησης για την μεταποίηση του κρέατος
Κάθε μήνα το Meat News προσφέρει την πιο έγκυρη πληροφόρηση στον τομέα του κρέατος με διεθνείς ειδήσεις, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, αναλύσεις. Κι ακόμα χρηστικές πληροφορίες για επιχειρηματικά νέα, νέα προϊόντα, σταθερή στήλη για το επαγγελματικό αυτοκίνητο και έναν πλούσιο εμπορικό κατάλογο επιχειρήσεων.

MEAT NEWS_12

14 January 2014
Banner