Και η FORLABELS στους εθνικούς… πρωταθλητές

23 July 2013

Η Forlabels είναι άλλη μια από τις 50 ελληνικές επιχειρήσεις, που αναδείχτηκαν «Εθνικοί πρωταθλητές» στα φετινά European Business Awards 2013/14. Οι εταιρείες αυτές διακρίνονται γιατί εφαρμόζουν καινοτόμες επιχειρηματικές πρακτικές και επιτυγχάνουν σημαντικά αποτελέσματα στον τομέα τους.
Στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού, οι «πρωταθλήτριες» θα αξιολογηθούν από μια διεθνή ομάδα διακεκριμένων επαγγελματιών, οι οποίοι θα αποφασίσουν για τις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης, στις οποίες θα απονεμηθεί ο σημαντικός τίτλος «Ruban d' Honneur» ενώ θα επιλεγούν οι δέκα καλύτερες εταιρείες από όλη την Ευρώπη για την κατηγορία, στην οποία διαγωνίζονται (τα European Business Awards αποτελούνται από δέκα κατηγορίες βραβείων). Η ανακοίνωση των τελικών νικητών θα γίνει σε ειδική τελετή, που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2014.
Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Forlabels "αισθανόμαστε ικανοποιημένοι που επιλεγήκαμε να βρισκόμαστε ανάμεσα σ΄ αυτές τις εταιρίες και ευχόμαστε σε όλες τις πρωταθλήτριες από τη χώρα μας καλή επιτυχία".

23 July 2013
Banner
Banner