Η Westaway Sausages άνοιξε την πόρτα της Ζακύνθου

23 April 2015

Η Westaway Sausages άνοιξε την πόρτα της Ζακύνθου

Νέα από έναν παλιό γνώριμο του Meat News είχαμε τη χαρά να ακούσουμε την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Charles Baughan, γενικός διευθυντής της αγγλικής Westaway Sausages προσπάθησε αρκετά για να φέρει το προϊόν του, τα βρετανικά χοιρινά λουκάνικα, στην Ελλάδα. Η προσπάθειά του, που πέρασε και μέσα από την ετήσια έκθεση HORECA (όπου είχε παρουσία και το 2014 και το 2015), φαίνεται τώρα να πιάνει τόπο, καθώς όπως μαθαίνουμε ξεκίνησε να στέλνει φορτία προϊόντος στη Ζάκυνθο.

Το προϊόν θα διατίθεται σε συσκευασίες των 4,5 κιλών για τον τομέα του foodservice, αλλά και σε δισκάκια για τα σούπερ μάρκετ του νησιού.

Σχολιάζοντας τη νέα αυτή κίνηση, o Charles Baughan λέει ότι «το 2014 οι Βρετανοί που επισκέφθηκαν την Ελλάδα αυξήθηκαν κατά 36% και η Ζάκυνθος είναι για τους Βρετανούς τουρίστες ένας από τους πέντε κορυφαίους προορισμούς. Είμαι ευχαριστημένος που τα λουκάνικά μας θα διατίθενται στο νησί και πιστεύω ότι σύντομα θα μπορούμε να ανακοινώσουμε περαιτέρω συνεργασίες με Έλληνες διανομείς».

Η Westaway Sausages είναι οικογενειακή εταιρία που παράγει μια μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών βρετανικών χοιρινών λουκάνικων, εδρεύει στη Νοτιοδυτική Αγγλία και εξάγει τα προϊόντα της στην Ευρώπη, αλλά και σε αγορές της Ασίας και της Καραϊβικής. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη στρατηγική και τη φιλοσοφία της εταιρίας μπορείτε να βρείτε στο τεύχος 16 (Μάιος 2014) του περιοδικού Meat News, όπου φιλοξενήσαμε συνέντευξη του Charles Baughan.

23 April 2015
Banner