Η καλύτερη μπριζόλα διαγωνίζεται στο World Steak Challenge

13 June 2023

Η καλύτερη μπριζόλα διαγωνίζεται στο World Steak Challenge

Related Articles

Μετά από οκτώ επιτυχημένα χρόνια και με τη συμμετοχή 25 χωρών που ξεχωρίζουν στην παραγωγή μπριζόλας ο διαγωνισμός World Steak Challenge συνεχίζει να προσ(κ)αλεί επαγγελματίες από ολόκληρο τον κόσμο δίνοντάς τους την ευκαιρία να συγκρίνουν την ποιότητα των προϊόντων, τα χαρακτηριστικά της φυλής των ζώων και τα πρότυπα επεξεργασίας παγκοσμίως.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του διαγωνισμού «..η αποστολή μας είναι να κυνηγάμε τους καλύτερους παραγωγούς μοσχαρίσιας μπριζόλας και να επιβραβεύουμε τις καλύτερες μπριζόλες στον κόσμο. Είτε οι μπριζόλες σας τρέφονται με χόρτο είτε με σιτηρά, θέλουμε να ακούσουμε και τους παραγωγούς βόειου κρέατος, κτηνοτρόφους, μεταποιητές βόειου κρέατος και χονδρεμπόρους βόειου κρέατος. Εάν είστε έτοιμοι για την πρόκληση, δεν έχετε παρά να φέρετε το καλύτερο φιλέτο, ribeye, ψαρονέφρι ή μπριζόλα wagyu και να μας τα παρουσιάσετε».

Οι μπριζόλες που θα διακριθούν από κάθε κατηγορία θα λάβουν Χρυσό, Ασημένιο ή Χάλκινο μετάλλιο, ενώ οι νικητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα μετάλλια στη συσκευασία των προϊόντων τους, αφού το βραβείο είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο σήμα διαπίστευσης που συμβολίζει την ποιότητα.

Η προθεσμία υποβολής της αίτησης και καταβολής χρημάτων (549£ για κάθε διαγωνιζόμενο κομμάτι – 10% έκπτωση εάν επιλεγούν περισσότερα από ένα) λήγει στις 10 Ιουλίου. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στο Άμστερνταμ, στο εστιατόριο Vlees & Co Steak.

Πληροφορίες: worldsteakchallenge.com

13 June 2023
Banner
Banner